Chord gusti kulo mpun manut dalane

chord gusti kulo mpun manut dalane

• TAGs: • doa pagi setelah salat subuh • Caymi Studnicka • biaya hidup • dzikir pendek setiap hari • Ghost Rider: Spirit of Vengeance • Bella Esmeralda • Zayden Kai Callisto • mas Bian • Wedding Agreement • George Perez • rekrutmenbersama.fhcibumn.id • Kenjeran Park • Park Jun • Vera Nanda Putri • Liang • Charn Janwatchkal • surat yang wajib dibaca setelah sholat • dzikir minta pertolongan Allah SWT • bedcover • action figure C G unine batin dungoku.

F G Am ra luput ko jenengmu. Dm G Em Am aku ngedem-ngedem atimu. F G bakoh mempertahankanmu. [Interlude] Am F -C/E Dm G F C Gusti. kulo mpun manut dalane.

Dm G C mung jenengan sing ngatur critane. Am Em sing jelas aku mikir kedepane. F G opo bakal hubungan satru sak teruse. [Chorus] F G Em Am tulung percoyo aku sayang awakmu. Dm Em Am A buktine sampean nglirik liyane.

F G Em sumpah ra koyo sing Am Dm mbok pikir selama iki. G C mas isoku meneng. ngajeni awakmu. C F sepurane yen pancen salah. G -F Em sepurane yen aku ning uripmu Am mung masalah. Dm rangkulen aku. G C iki gur mung salah pahamku. [Interlude] F G Am ha.aa. uuuu. Chord gusti kulo mpun manut dalane G Am Dm satru hubungan mung salah. paham.mu. F G C sampean kudu ngerteni. aku cemburu. F C Gusti. kulo mpun manut dalane. Dm G C mung jenengan sing ngatur critane. C Am ho. woo ooo. Em sing jelas aku mikir kedepane.

F G opo bakal hubungan satru sak teruse. [Chorus] F G Em Am tulung percoyo aku sayang awakmu. Dm Em Am A buktine sampean nglirik liyane. F G Em sumpah ra koyo sing Am Dm mbok pikir selama iki. G C mas isoku meneng. ngajeni awakmu. C F sepurane yen pancen salah. G Em sepurane yen aku ning uripmu Am mung masalah. Dm rangkulen aku. G C iki gur mung salah pahamku. C G unine batin dungoku. F G Am ra luput ko jenengmu.

Baca juga: Chord Sampai Jadi Debu - Banda Neira, Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang Mudah Dimainkan dari G Baca juga: Chord Berbeza Kasta - Thomas Arya, Kunci Gitar yang Mudah Dimainkan Pemula (TribunStyle.com/Candra) # HappyAsmara # DennyCaknan # Satru # KunciGitar # Chord Transpose: Auto Scroll Light Mode Dark Mode Capo di fret 5 Intro: C G Am A Dm . G . C G Am aku.

chord gusti kulo mpun manut dalane

mung biso ndedungo A Dm G marang Gusti. kang Moho Kuoso Em Am mergo tresno. mung tok gawe loro Dm nanging piye meneh kabeh takdire G C kang Moho Kuoso. Int. F G C . C G Am aku. mung biso ndedungo A Dm G marang Gusti. kang Moho Kuoso Em Am mergo tresno.

chord gusti kulo mpun manut dalane

mung tok gawe loro Dm nanging piye meneh kabeh takdire G C kang Moho Kuoso. Reff: C F ra bakal tak baleni G Em tresnoku sing koyo wingi Am Dm mergo janji kok blenjani G C kowe ra iso nepati. C F ra bakal tak lalekke G Em loro sing wis tak rasakke Am Dm iki pancen wes takdire G C aku ra biso ro kowe.

Musik : F G Em Am Dm G C . F G Em Am Dm G C . F G pengenku kowe ngerti Em Am kowe sing tak tresnani Dm nanging piye meneh G C kabeh wis dalane gusti. F G aku mung biso nerimo Em Am kowe gandeng ro wong liyo Dm aku kudu kuat nerimo kanti G iklas lan legowo. Reff: C F ra bakal tak baleni G Em tresnoku sing koyo wingi Am Dm mergo janji kok blenjani G Chord gusti kulo mpun manut dalane kowe ra iso nepati.

C F ra bakal tak lalekke G Em loro sing wis tak rasakke Am Dm iki pancen wes takdire G Chord gusti kulo mpun manut dalane aku ra biso ro kowe. C F ra bakal tak baleni G Em tresnoku sing koyo wingi Am Dm mergo janji kok blenjani G C kowe ra iso nepati.

C F ra bakal tak lalekke G Em loro sing wis tak rasakke Am Dm iki pancen wes takdire G C aku ra biso ro kowe. Am Dm G iki pancen wes takdire. eee. C aku ra biso ro kowe. [[ORIGINAL CHORD]] Intro: F C Dm D Gm . C . F C Dm aku. mung biso ndedungo D Gm C marang Gusti. kang Moho Kuoso Am Dm mergo tresno. mung tok gawe loro Gm nanging piye meneh kabeh takdire C F kang Moho Kuoso. Int. Bb C F . F C Dm aku. mung biso ndedungo D Gm C marang Gusti. kang Moho Kuoso Am Dm mergo tresno. mung tok gawe loro Gm nanging piye meneh kabeh takdire C F kang Moho Kuoso.

Reff: F Bb ra bakal tak baleni C Am tresnoku sing koyo wingi Dm Gm mergo janji kok blenjani C F kowe ra iso nepati. F Bb ra bakal tak lalekke C Am loro sing wis tak rasakke Dm Gm iki pancen wes takdire C F aku ra biso ro kowe. Musik : Bb C Am Dm Gm C F . Bb C Am Dm Gm C F . Bb C pengenku kowe ngerti Am Dm kowe sing tak tresnani Gm nanging piye meneh C F kabeh wis dalane gusti. Bb C aku mung biso nerimo Am Dm kowe gandeng ro wong liyo Gm aku kudu kuat nerimo kanti C iklas lan legowo.

Reff: F Bb ra bakal tak baleni C Am tresnoku sing koyo wingi Dm Gm mergo janji kok blenjani C F kowe ra iso nepati. F Bb ra bakal tak lalekke C Am loro sing wis tak rasakke Dm Gm iki pancen wes takdire C F aku ra biso ro kowe. F Bb ra bakal tak baleni C Am tresnoku sing koyo wingi Dm Gm mergo janji kok blenjani C F kowe ra iso nepati. F Bb ra bakal tak lalekke C Am loro sing wis tak rasakke Dm Gm iki pancen wes takdire C F aku ra biso ro kowe. Dm Gm C iki pancen wes takdire.

eee. F aku ra biso ro kowe. Chord Kunci Gitar Terkait: • Ricoklat - Terminal Tawangsari • Koplo Again - Perbatasan Ninggal Janji • Dara Fu - Ikhlas Ati • Redsox D.P.R - Dioyak Rabi (Feat.

Sintya Arneta) • GMLT - Lalekno • Penicle Official - Dadi Cerito • Bob Sastro - Serius Karo Kowe (SKK) feat.Doni Saputro & Bonang Woo • Always On - Kelangan Koe (Kowe) • Deslien Revina - Mbacutne Laku • Sopo Nyono (Siapa Sangka) - Ndangdut Galau (Ndugal) feat.

Sintya Riske • Ombre Je - Ora Bakal Lali • Guyub Rukun - Mlaku Dewe • Lunga Ninggal Cerita - Aribowoid Feat. Nita Reviana x Remzz • OM PNS - Ora Jodho • Bagas Putra - Aku Tetep Bali • Kopong Rapp - Njaluk Balen chord gusti kulo mpun manut dalane Bagusmu Ra Sepiro - Demang Family (Cover By RNK Official Ft Demang Family) • SL Project - Udan Kelingan • Iky - Rapopo • Sadboys Family X Juanhafiz - Kadung Nyaman Lihat semua : • Chord Guyub Rukun • Chord Hip Hop Koplo
Transpose: Auto Scroll Light Mode Dark Mode Intro : C Em Am .

F . G . C Em Am Rumangsane aku ora nduwe ati F G Sak penakmu dewe lek mu ngelarani C Em Am Rumangsane aku ora nduwe roso F G C Kowe tego rabi karo wong liyo. F G Wis tak cobo Em Am Aku ngilangi roso Dm G Tresno iki. nglalekke janji C Sing wis tok blenjani. Reff: F G Em Gusti ajeng pripun maleh Am Dm Yen iki sampun takdire G C kulo manut dalane. F G Em Am Gusti kulo namung manungso.oo. Dm G C Sing sagete namung katah dedongo. Musik : Am . Em . F G C G C Em Am G Sudah berulang kali ku bertahan F C Dm G Berjuang dinggo tekan ning bebrayan C Em Am G Tapi kenyataan ora tekan pelaminan F C Dm G Kowe ora nrimo karo keadaan.

F G Tekan sepiro Em Am Aku arep nyobo Dm G Ra nelongso. ngilangi roso C Neng jero dodo. Reff: F G Em Gusti ajeng pripun maleh Am Dm Yen iki sampun takdire G C kulo manut dalane.

F G Em Am Gusti kulo namung manungso.oo. Dm G C Sing sagete namung katah dedongo. F G Em Gusti ajeng pripun maleh Am Dm Yen iki sampun takdire G C kulo manut dalane.

F G Em Am Gusti kulo namung manungso.oo. Dm G C Sing sagete namung katah dedongo. F G C Am Sing sagete namung katah dedongo. Dm G Sing sagete. C namung katah dedongo. Chord Kunci Gitar Terkait: • Gelang Alit - Sumiati • Padang Bulan - Maya Sari (Campursari) • Ardia Diwang Probowati - Titip Roso Kangen • Pelet Jepang - Susan Lareca • Bravesboy - Preman (Cover Ndarboy Genk) • Abot Konco - Mas Nang's • Mr. BM - Mantanku • Cak Yudho Bakiak - Lampu Dalan • Bidadari Hatiku - Kang Herry Ft Citra Marcellina (Campursari) • Intan Rahma - Kapten Oleng • Intan Rahma - Kowe Lan Kenangan • Tembang Tresno - Rina Amelia & Arya Satria • Lungiting Asmoro - Campursari Mr.

Senopati • Pudjo Mardjoko - Gerimis Wengi • DanangDanzt - Wegah Kelangan 2 • Tombo Kangen - Campursari • Talining Asmoro - Lilin Herlina • Ndarboy Genk - Moro Moro Teko • Rina DP - Dadi Siji • Nganti Subuh - Nurhana (Lagu Campursari) Lihat semua : • Chord Campursari • Chord Klenik Genk • Chord Ndarboy Genk (Intro) C Em Am F G C Em Am Rumangsane. aku ora nduwe ati F G Sak penakmu dewe leh mu nglarani C Em Am Rumangsane.

aku ora nduwe roso F G C Kowe tego rabi karo wong liyo. F G Em Am Wis tak cobo. aku ngilangi roso Dm G Tresno iki. nglaleke janji C Sing wis tok blenjani. (Chorus) F G Em Gusti. ajeng pripun maleh. Am Dm Yen iki sampun takdire G C kulo manut dalane. F G Em Am Gusti. kulo namung manungso. Dm G C Sing sagete namung katah dedongo.

(Interlude) Am Em F G C G C Em Am G Sudah berulang kali ku bertahan. F C Dm G Berjuang dinggo tekan ning bebrayan C Em Am G Tapi kenyataan. ora tekan pelaminan F C Dm G Kowe ora nrimo karo keadaan. F G Em Am Tekan sepiro. aku arep nyobo Dm G Ra nelongso. ngilangi loro C Ning jero dodo. (Chorus) F G Em Gusti. ajeng pripun maleh. Am Dm Yen iki sampun takdire G C kulo manut dalane.

F G Em Am Gusti. kulo namung manungso. Dm G C Sing sagete namung katah dedongo. F G Em Gusti. ajeng pripun maleh. Am Dm Yen iki sampun takdire G C kulo manut dalane. F G Em Am Gusti. kulo namung manungso. Dm G C Sing sagete namung katah dedongo. F G C Am Sing sagete namung katah dedongo. Dm G C Sing sagete. namung katah dedongo.

Chord Kunci Gitar lainnya: • Ndarboy Genk - Kadung Jeru (feat. Ajeng Sereal) • Ndarboy Genk - Klodran Chord gusti kulo mpun manut dalane Kenangan • Bantul Harmoni Alam Dan Budaya - Ndarboy Genk X Yuke X Lilik Shaggydog X Yeha X Rizca Ayu X Azza Koto • Ardha X Ndarboy Genk - Kembang Mawar (Kagem Alm.

Didi Kempot) • Ndarboy Genk feat. Denny Caknan - Rungokno Aku • Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk • Klenik Genk - Dudu Nggo Aku • Ndarboy Genk - Wong Sepele • Klenik Genk - Roso Iki • Klenik Genk (Riko Resar) - Mlaku Dewe • Klenik Genk - Trimo Nyingkir • Ndarboy Genk - Mboten Saget Sungkem • OmWawes X Guyonwaton X Klenik Genk X Ngatmombilung - Merangkai Kisah • Ndarboy Genk - Salah Pilih • Ndarboy Genk - Mendung Tanpo Udan Lihat Semua : • Chord Klenik Genk • Chord Ndarboy Genk • Pendhoza - Pokemon (Pokoke Move On) • Chord D'Bagindas - Hidup Tapi Mati • Chord Nike Ardilla - Bintang Kehidupan • Chord Gigi - Sahur Tiba • Noe Letto - Pelangi di Langit Senja (OST.

Bid'ah Cinta) • Chord Linkin Park - New Divide • Ovhi Firsty - Sandiwara Cinta • Chord Christi Colondam - Menaklukkan Hatiku • Jihan Audy - Salahkah Mencintaimu (Sayang 11) • Makjenggirat - Tanpo Kowe
(Intro) C G F - Em A. Dm Em F G. C G unine batin dungoku. F G Am ra luput ko jenengmu. Dm G Em Am aku ngedem-ngedem atimu. F G bakoh mempertahankanmu. (Intro) Am F - C/E Dm G F C Gusti. kulo mpun manut dalane. Dm G C mung jenengan sing ngatur critane.

Am Em sing jelas aku mikir kedepane. F G opo bakal hubungan satru sak teruse. (Chorus) F G Em Am tulung percoyo aku sayang awakmu. Dm Em Am A buktine sampean nglirik liyane. F G Em sumpah ra koyo sing Am Dm mbok pikir selama iki. G C mas isoku meneng. ngajeni awakmu. C F sepurane yen pancen salah. G - F Em sepurane yen aku ning uripmu Am mung masalah. Dm rangkulen aku. G C iki gur mung salah pahamku. (Int.) F G Am ha.aa. uuuu. F G Am Dm satru hubungan mung salah. paham.mu. F G C sampean kudu ngerteni.

aku cemburu. F C Gusti. kulo mpun manut dalane. Dm G C mung jenengan sing ngatur critane. C Am ho. woo ooo. Em sing jelas aku mikir kedepane.

chord gusti kulo mpun manut dalane

F G opo bakal hubungan satru sak teruse. (Chorus) F G Em Am tulung percoyo aku sayang awakmu. Dm Em Am A buktine sampean nglirik liyane. F G Em sumpah ra koyo sing Am Dm mbok pikir selama iki. G C mas isoku meneng. ngajeni awakmu. C F sepurane yen pancen salah. G Em sepurane yen aku ning uripmu Am mung masalah. Dm rangkulen aku. G C iki gur mung salah pahamku. C G unine batin dungoku. F G Am ra luput ko jenengmu. (Intro) A E D - C#m F#.

Bm C#m D E. A E unine batin dungoku. D E F#m ra luput ko jenengmu. Bm E C#m F#m aku ngedem-ngedem atimu. D E bakoh mempertahankanmu. (Intro) F#m D - A/C# Bm E D A Gusti. kulo mpun manut dalane.

chord gusti kulo mpun manut dalane

Bm E A mung jenengan sing ngatur critane. F#m C#m sing jelas aku mikir kedepane.

chord gusti kulo mpun manut dalane

D E opo bakal hubungan satru sak teruse. (Chorus) D E C#m F#m tulung percoyo aku sayang awakmu. Bm C#m F#m F# buktine sampean nglirik liyane. D E C#m sumpah ra koyo sing F#m Bm mbok pikir selama iki. E A mas isoku meneng.

ngajeni awakmu. A D sepurane yen pancen salah. E - D C#m sepurane yen aku ning uripmu F#m mung masalah. Bm rangkulen aku.

E A iki gur mung salah pahamku. (Int.) D E F#m ha.aa. uuuu. D E F#m Bm satru hubungan mung salah. paham.mu. D E A sampean kudu ngerteni.

aku cemburu. D A Gusti. kulo mpun manut dalane. Bm E A mung jenengan sing ngatur critane. A F#m ho. woo ooo. C#m sing jelas aku mikir kedepane. D E opo bakal hubungan satru sak teruse. (Chorus) D E C#m F#m tulung percoyo aku sayang awakmu. Bm C#m F#m F# buktine sampean nglirik liyane. D E C#m sumpah ra koyo sing F#m Bm mbok pikir selama iki. E A mas isoku meneng. ngajeni awakmu. A D sepurane yen pancen salah. E C#m sepurane yen aku ning uripmu F#m mung masalah. Bm rangkulen aku. E A chord gusti kulo mpun manut dalane gur mung salah pahamku.

A E unine batin dungoku. D E F#m ra luput ko jenengmu. Chord Kunci Gitar lainnya: • Happy Asmara - Lalekno Aku • Happy Asmara - Turumu Miring • Denny Caknan - Tanpo Tresnamu • Happy Asmara - Tekan Semene (Cover Aftershine) • Happy Asmara - Keno Gudho • Happy Asmara - Tak Ikhlasno • Happy Asmara - Ninggal Tatu • Happy Asmara - Luka Tapi Rindu • Happy Asmara - Tutik Konde (Tukang Tikung Konco Chord gusti kulo mpun manut dalane • Denny Caknan - Tlah Berbeda • Happy Asmara - Ngiris Batin • Happy Asmara - Cukup • Happy Asmara - Penting Bahagia • Happy Asmara - Aku Rindu Kamu • Happy Asmara - Terlanjur Sayang Lihat Semua : • Chord Denny Caknan • Chord Happy Asmara • Pendhoza - Pokemon (Pokoke Move On) • Chord D'Bagindas - Hidup Tapi Mati • Chord Nike Ardilla - Bintang Kehidupan • Chord Gigi - Sahur Tiba • Noe Letto - Pelangi di Langit Senja (OST.

Bid'ah Cinta) • Chord Linkin Park - New Divide • Ovhi Firsty - Sandiwara Cinta • Chord Christi Colondam - Menaklukkan Hatiku • Jihan Audy - Salahkah Mencintaimu (Sayang 11) • Makjenggirat - Tanpo Kowe
TRIBUNNEWS.COM - Simak chord gitar dan lirik lagu berjudul Satru yang dipopulerkan oleh Denny Caknan feat Happy Asmara.

Lagu Satru merupakan ciptaan dari Denny Caknan. Video klip lagu ini telah diunggah di kanal YouTube DENNY CAKNAN pada Januari 2021. Baca juga: Chord Gitar Chord gusti kulo mpun manut dalane 2 - Happy Asmara, Kunci dari G: Lungo Awakku Seng Kudu Lungo Chord Gitar dan Lirik Lagu Satru - Denny Caknan feat Happy Asmara (Intro) C G F -Em A.Dm Em F G. C G Unine batin dungoku. F G Am Ra luput ko jenengmu. Dm G Em Am Aku ngedem-ngedem atimu.

F G Bakoh mempertahankanmu. (Intro) Am F -C/E Dm G F C Gusti. kulo mpun manut dalane. Dm G C Mung jenengan sing ngatur critane. Am Em Sing jelas aku mikir kedepane. F G Opo bakal hubungan satru sak teruse. (Chorus) F G Em Am Tulung percoyo aku sayang awakmu. Dm Em Am A Buktine sampean nglirik liyane. F G Em Sumpah ra koyo sing Am Dm Mbok pikir selama iki. G C Mas isoku meneng. ngajeni awakmu. C F Sepurane yen pancen salah.

G -F Em Sepurane yen aku ning uripmu Am Mung masalah. Dm Rangkulen aku. G C Iki gur mung salah pahamku. (Int.) F G Am Ha.aa.

uuuu. F G Am Dm Satru hubungan mung salah. paham.mu. F G C Sampean kudu ngerteni. aku cemburu. F C Gusti. kulo mpun manut dalane. Dm G C Mung jenengan sing ngatur critane. C Am Ho. woo ooo. Em Sing jelas aku mikir kedepane. F G Opo bakal hubungan satru sak teruse. (Chorus) F G Em Am Tulung percoyo aku sayang awakmu. Dm Em Am A Buktine sampean nglirik liyane. F G Em Sumpah ra koyo sing Am Dm Mbok pikir selama iki.

G C Mas isoku meneng. ngajeni awakmu. C F Sepurane yen pancen salah. G Em Sepurane yen aku ning uripmu Am Mung masalah. Dm Rangkulen aku. G C Iki gur mung salah pahamku. C G Unine batin dungoku. F G Am Ra luput ko jenengmu. Baca juga: Chord Gitar Ada Aku di Sini - Dhyo Haw, Kunci dari C: Biarkan Aku Jadi Sesuatu yang Berarti Untukmu Baca juga: Chord Gitar dan Lirik Lagu Rasa Ini - The Titans: Kini Kau Pergi Tinggalkanku (Tribunnews.com) Berita lainnya terkait Chord GitarTranspose: Auto Scroll Light Mode Dark Mode Intro : C .

G …. F . A . Dm Em F G . C G Uni.ne batin dungoku…. F G Am ra luput ko jenengmu. Dm G Em Am aku ngedem-ngedem a.ti.mu. F G bakoh mempertahan….kanmu.

Int. Am . F . Dm . G . *) F C Gusti. kulo pun manut dalane. Dm G C mung Jenengan sing ngatur critane. Am Em sing jelas aku mikir kedepane. F G opo bakal hubungan satru sak teruse…. Reff : F G Em Am Tulung percoyo aku sayang awakmu.

Dm E Am A buktine sampean nglirik liyane.

chord gusti kulo mpun manut dalane

F G Em sumpah ra koyo sing Am Dm mbok pikir selama iki. G C mas isoku meneng. ngajeni awakmu…. #) C F Sepurane yen pancen salah. G Em sepurane yen aku neng uripmu.

Am Dm mung masalah. rangkulen aku. G C iki gur mung salah pahamku…. Musik : F G Am . ha. aa oo uuu. F G Satru hubungan Am Dm mung salah. paham.mu.

F sampean kudu ngerteni. G C aku cemburu. *) F C Gusti. kulo pun manut dalane. Dm G C mung Jenengan sing ngatur critane. Am Em sing jelas aku mikir kedepane. F G opo bakal hubungan satru sak teruse…. Reff : F G Em Am Tulung percoyo aku sayang awakmu.

Dm E Am A buktine sampean nglirik liyane. F G Em sumpah ra koyo sing Am Dm mbok pikir selama iki. G C mas isoku meneng. ngajeni awakmu…. #) C F Sepurane yen pancen salah. G Em sepurane yen aku neng uripmu. Am Dm mung masalah. rangkulen aku. G C iki gur mung salah pahamku…. Outro : C G Uni.ne batin dungoku. F G Am ra luput ko jenengmu….

chord gusti kulo mpun manut dalane

{INSERTKEYS} [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : A .. E …. D .. F# .. Bm C#m D E .. A E Uni..ne batin dungoku…. D E F#m ra luput ko jenengmu.. Bm E C#m F#m aku ngedem-ngedem a..ti..mu.. D E bakoh mempertahan….kanmu.. Int. F#m .. D .. Bm .. E .. *) D A Gusti.. kulo pun manut dalane.. Bm E A mung Jenengan sing ngatur critane.. F#m C#m sing jelas aku mikir kedepane.. D E opo bakal hubungan satru sak teruse….

Reff : D E C#m F#m Tulung percoyo aku sayang awakmu.. Bm C# F#m F# buktine sampean nglirik liyane.. D E C#m sumpah ra koyo sing F#m Bm mbok pikir selama iki.. E A mas isoku meneng.. ngajeni awakmu…. #) A D Sepurane yen pancen salah.. E C#m sepurane yen aku neng uripmu.. F#m Bm mung masalah.. rangkulen aku.. E A iki gur mung salah pahamku…. Musik : D E F#m .. ha.. aa oo uuu.. D E Satru hubungan F#m Bm mung salah.. paham..mu..

D sampean kudu ngerteni.. E A aku cemburu.. *) D A Gusti.. kulo pun manut dalane.. Bm E A mung Jenengan sing ngatur critane.. F#m C#m sing jelas aku mikir kedepane.. D E opo bakal hubungan satru sak teruse…. Reff : D E C#m F#m Tulung percoyo aku sayang awakmu.. Bm C# F#m F# buktine sampean nglirik liyane.. {/INSERTKEYS}

chord gusti kulo mpun manut dalane

D E C#m sumpah ra koyo sing F#m Bm mbok pikir selama iki. E A mas isoku meneng. ngajeni awakmu…. #) A D Sepurane yen pancen salah. E C#m sepurane yen aku neng uripmu. F#m Bm mung masalah. rangkulen aku. E A iki gur mung salah pahamku….

chord gusti kulo mpun manut dalane

Outro : A E Uni.ne batin dungoku. D E F#m . ra luput ko jenengmu…. Chord Kunci Gitar Terkait: • Happy Asmara - Ngempet Tresno • Happy Asmara - Kue Klepon Enake Neng Njero • Happy Asmara - Secinta Cintanya • Happy Asmara - Cuma Saya • Happy Asmara - Tak Lilo • Denny Caknan - Sugeng Dalu • Happy Asmara - Asatu Cinta • Happy Asmara - Semua Berlalu • Happy Asmara - Tresno Tekane Mati • Happy Asmara - Nandur Perih • Happy Asmara - Sontoloyo • Happy Asmara - Sing Tak Sayang Ilang (Dj Koplo) • Happy Asmara - Bahagiamu • Happy Asmara - Lanang Pujaan • Happy Asmara - Ngusuki Gegermu • Denny Caknan - Tanpo Tresnamu • Happy Asmara - Virus Corona • Happy Asmara - Tresno Kopi Pait • Ketulusan Hati - Happy Asmara feat.

Dandu Albriyana • Happy Asmara - Single Woles (Kata Siapa Jomblo Menyedihkan) Lihat semua : • Chord Denny Caknan • Chord Happy Asmara
Transpose: Auto Scroll Light Mode Dark Mode Capo di fret 5 Reff : C F Gusti ati kulo sampun los tenan Dm G ngikhlasne ngimpenku tinggal kenangan Em E Am seprono seprene ku berjuang G Dm saiki sing nduweni.

F G C malah wong li.yan. Intro : C E Am F C G C . C E tak sayang-sayang Am ojo nganti kelangan F G tresno sing gemati iki C G wis terlalu dalam.

C E kabeh kurangku Am G mugo kowe ngerteni F G C tak perjuangke ben cepet rabi. Int. F G C . Am Em yo ngalah tenan F C lagi sayang-sayange Dm G kowe ora kangen nanging C malah ngajak bubaran. Am Em yo ngalah tenan F C iki lelakon opo F G C G jarene di jodohke wong tuo. Reff : C F Gusti ati kulo sampun los tenan Dm G ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan Em E Am seprono seprene ku berjuang G Dm saiki sing nduweni. F G malah wong li.yan.

C F Gusti kuat-kuatno ati iki Dm G senajan ora ngerti kapan leh mari Em E Am butuh waktu suwe kanggo nglalekke G Dm kabeh kenangane. F G aku lan de.we. Musik : C E Am C F G C Dm G C . Am Em yo ngalah tenan F C lagi sayang-sayange Dm G kowe ora kangen nanging C malah ngajak bubaran. Am Em yo ngalah tenan F C iki lelakon opo F G C jarene di jodohke wong tuo.

(Spoke) Gusti. maturnuwun sampun paringi ati sing bakoh aku ora loro ati yen pancen iki dalanku aku ikhlas. Gusti kulo sampun looosss. Reff : C F Gusti ati kulo sampun los tenan Dm G ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan Em E Am seprono seprene ku berjuang G Dm saiki sing nduweni. F G malah wong li.yan.

C F Gusti kuat-kuatno ati iki Dm G senajan ora chord gusti kulo mpun manut dalane kapan leh mari Em E Am butuh waktu suwe kanggo nglalekke G Dm kabeh kenangane. F G C aku lan de.we. C F Gusti ati kulo sampun los tenan. [[[ORIGINAL CHORD]]] Reff : F Bb Gusti ati kulo sampun los tenan Gm C ngikhlasne ngimpenku tinggal kenangan Am A Dm seprono seprene ku berjuang C Gm saiki sing nduweni.

Bb C F malah wong li.yan. Int. F A Dm Bb F C F. F A tak sayang-sayang Dm ojo nganti kelangan Bb C tresno sing gemati iki F C wis terlalu dalam. F A kabeh kurangku Dm C mugo kowe ngerteni Bb C F tak perjuangke ben cepet rabi. Int. Bb C F. Dm Am yo ngalah tenan Bb F lagi sayang-sayange Gm C kowe ora kangen nanging F malah ngajak bubaran. Dm Am yo ngalah tenan Bb F iki lelakon opo Bb C F C jarene di jodohke wong tuo.

Reff : F Bb Gusti ati kulo sampun los tenan Gm C ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan Am A Dm seprono seprene ku berjuang C Gm saiki sing nduweni. Bb C malah wong li.yan. F Bb Gusti kuat-kuatno ati iki Gm C senajan ora ngerti kapan leh mari Am A Dm butuh waktu suwe kanggo nglalekke C Gm kabeh kenangane. Bb C aku lan de.we. Musik : F A Dm F Bb C F Gm C F. Dm Am yo ngalah tenan Bb F lagi sayang-sayange Gm C kowe ora kangen nanging F malah ngajak bubaran. Dm Am yo ngalah tenan Bb F iki lelakon opo Bb C F jarene di jodohke wong tuo.

(Spoke) Gusti. maturnuwun sampun paringi ati sing bakoh aku ora loro ati yen pancen iki dalanku aku ikhlas. Gusti kulo sampun looosss.

Reff : F Bb Gusti ati kulo sampun los tenan Gm C ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan Am A Dm seprono seprene ku berjuang C Gm saiki sing nduweni. Bb C malah wong li.yan. F Bb Gusti kuat-kuatno ati iki Gm C senajan ora ngerti kapan leh mari Am A Dm chord gusti kulo mpun manut dalane waktu suwe kanggo nglalekke C Gm kabeh kenangane. Bb C F aku lan de.we. F Bb Gusti ati kulo sampun los tenan.

CHORD SATRU DENNY CAKNAN & HAPPY ASMARA COVER




2022 www.videocon.com