Chordtela yowes ben dadi kenangan

chordtela yowes ben dadi kenangan

Transpose: Auto Scroll Light Mode Dark Mode Intro : C G Am Em F C Dm G C G Am Em F C Dm G . C . G . C G wes kadung loro Am Em angel ditambakno F C kowe kadung ra tresno Dm G aku iso ngopo.

Chordtela yowes ben dadi kenangan G nadyan ku seh tresno Am Em nanging wes ra guno F C amergo kowe Dm G wes milih wong liyo. Int. F . G . C G kowe nggawe loro ati Am Em mbubrah cerito tresno iki F C kowe medot aku Dm G ngeboti slingkuhanmu. C G kabeh perjuanganku Am Em anane yo mung kleru F C tulung sadaro Dm G C karma kuwi bakalo ono.

Reff : Am Em yo wes ben. aku sing kelaran F amergo roso sayang G tok sia-siake. Am Em aku. sing wis berjuang F nanging nyatane G bedo ro sing tok karepke. Am Em kowe. ninggalke aku F medot roso tresno G sing tulus kanggo awakmu. C elingo. Musik : Am . Em . F G C . Am . Em .

F G C . G . C G kowe nggawe loro ati Am Em mbubrah cerito tresno iki F C kowe medot aku Dm G ngeboti slingkuhanmu.

C G kabeh perjuanganku Am Em anane yo mung kleru F C tulung sadaro Dm G C karma kuwi bakalo ono. Reff : Am Em yo wes ben. aku sing kelaran F amergo roso sayang G tok sia-siake. Am Em aku. sing wis berjuang F nanging nyatane G bedo ro sing tok karepke. Am Em kowe. ninggalke aku F medot roso tresno G sing tulus kanggo awakmu. C elingo. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Dennis AM - Yowes Ben Intro : Bb F Gm Dm D# Bb Cm F Bb F Gm Dm D# Bb Cm F .

Bb . F . Bb F wes kadung loro Gm Dm angel ditambakno D# Bb kowe kadung ra tresno Cm F aku iso ngopo. Bb F nadyan ku seh tresno Gm Dm nanging wes ra guno D# Bb amergo kowe Cm F wes milih wong liyo. Int. D# . F . Bb F kowe nggawe loro ati Gm Dm mbubrah cerito tresno iki D# Bb kowe medot chordtela yowes ben dadi kenangan Cm F ngeboti slingkuhanmu.

Bb F kabeh perjuanganku Gm Dm anane yo mung kleru D# Bb tulung sadaro Cm F Bb karma kuwi bakalo ono. Reff : Gm Dm yo wes ben. aku sing kelaran D# amergo roso sayang F tok sia-siake. Gm Dm aku. sing wis berjuang D# nanging nyatane F bedo ro sing tok karepke.

Gm Dm kowe. ninggalke aku D# medot roso tresno F sing tulus kanggo awakmu. Bb elingo. Musik : Gm . Dm . D# F Bb . Gm . Dm . D# F Bb . F . Bb F kowe nggawe loro ati Gm Dm mbubrah cerito tresno iki D# Bb kowe medot aku Cm F ngeboti slingkuhanmu. Bb F kabeh perjuanganku Gm Dm anane yo mung kleru D# Bb tulung sadaro Cm F Bb karma kuwi bakalo ono. Reff : Gm Dm yo wes ben. aku sing kelaran D# amergo roso sayang F tok sia-siake. Gm Dm aku. sing wis berjuang D# nanging nyatane F bedo ro sing tok karepke.

Gm Dm kowe. ninggalke aku D# medot roso tresno F sing tulus kanggo awakmu. Bb elingo. Capo di fret 5 (Intro) F G Em Am Dm G C. C Em yowis. chordtela yowes ben dadi kenangan dadi kenangan Am Em yowis. mung ning angan angan. F Fm tresno sing tak gadang C G/B Am mung mandeg ning tengah dalan Dm G C Fm aku kowe wes ora sejalan.

C Em yowis. ben dadi cerito. Am Em yowis. mung sak kedep moto. F Fm janjimu ra ori. C G/B Am jebule mung KW siji Dm G C jare tulus jebule mung apus-apus. F G Em Am aku nangis.

ra uwis-uwis. Dm G C teles kebes wes nganti kalis. F G Em Am aku kangen. ning mung tak pendem. Dm G C nangis mergo janjimu sing lamis. (Chorus) C F opo meneh sing mbok goleki. G C rumangsaku kabeh wes tak turuti A Dm tibo tangiku mung kanggo kowe G senajan sak onone C sing penting perjuangane.

C F opo mergo wong ora nduwe. G C kowe nganti tego ninggalake. A Dm snajan atiku wes ajur mumur G tetep kudu bersyukur ( C) kabeh wes ono sing ngatur. (Int.) C- G/B- Am- G- F G F G Dm Em Fm G F G Em Am aku nangis. ra uwis-uwis. Dm G C teles kebes wes nganti kalis. F G Em Am aku kangen. ning mung tak pendem.

chordtela yowes ben dadi kenangan

Dm G C nangis mergo janjimu sing lamis. (Chorus) C F opo meneh sing mbok goleki. G C rumangsaku kabeh wes tak turuti A Dm tibo tangiku mung kanggo kowe G senajan sak onone C sing penting perjuangane. C F opo mergo wong ora nduwe. G C kowe nganti tego ninggalake. A Dm snajan atiku wes ajur mumur G tetep kudu bersyukur C kabeh wes ono sing ngatur.

A Dm snajan atiku wes ajur mumur G tetep kudu bersyukur C Fm C kabeh wes ono sing ngatur. (Intro) Bb C Am Dm Gm C F.

F Am Yowis. ben dadi kenangan Dm Am Yowis. mung ning angan angan. Bb Bbm tresno sing tak gadang F Em Dm mung mandeg ning tengah dalan Gm C F Bbm aku kowe wes ora sejalan. F Am Yowis.

chordtela yowes ben dadi kenangan

ben dadi cerito. Dm Am yowis. mung sak kedep moto. Bb Bbm janjimu ra ori. F Em Dm jebule mung KW siji Gm C F jare tulus jebule mung apus-apus. Bb C Am Dm aku nangis. ra uwis-uwis. Gm C F teles kebes wes nganti kalis. Bb C Am Dm aku kangen. ning mung tak pendem. Gm C F nangis mergo janjimu sing lamis. (Chorus) F Bb opo meneh chordtela yowes ben dadi kenangan mbok goleki. C F rumangsaku kabeh wes tak turuti D Gm tibo tangiku mung kanggo kowe C senajan sak onone F sing penting perjuangane.

F Bb opo mergo wong ora nduwe. C F kowe nganti tego ninggalake. D Gm snajan atiku wes ajur mumur C tetep kudu bersyukur ( F) kabeh wes ono sing ngatur. (Int.) F- Em- Dm- C- Bb C Bb C Gm Am Bbm C Bb C Am Dm aku nangis. ra uwis-uwis. Gm C F teles kebes wes nganti kalis.

Bb C Am Dm aku kangen. ning mung tak pendem. Gm C F nangis mergo janjimu sing lamis. (Chorus) F Bb opo meneh sing mbok goleki. C F rumangsaku kabeh wes tak turuti D Gm tibo tangiku mung kanggo kowe C senajan sak onone F sing penting perjuangane.

F Bb opo mergo wong ora nduwe. C F kowe nganti tego ninggalake. D Gm snajan atiku wes ajur mumur C tetep kudu bersyukur F kabeh wes ono sing ngatur. D Gm snajan atiku wes ajur mumur C tetep kudu bersyukur F Bbm F kabeh wes ono sing ngatur.

Chord Kunci Gitar lainnya: • Hendra Kumbara - Wayahe • Hendra Kumbara - Cara Baru • Hendra Kumbara - Embuh • Hendra Kumbara - Dalan Liyane • Hendra Kumbara - Piye Kabare • Souljah X Hendra Kumbara - Cinta Gila • Hendra Kumbara - Kanggo Kowe • Hendra Kumbara - Kangen Rak Ketulungan • Hendra Kumbara - Dalan Lurus • Hendra Kumbara - Sak Isone • Hendra Kumbara - Kadaluarso • Hendra Kumbara - Sumringah • Hendra Kumbara - Opo Anane • Hendra Kumbara - Dino Liyane • Hendra Kumbara - Ora Ono Liyo Lihat Semua : • Chord Hendra Kumbara • Chord Angkasa - Biarlah Chordtela yowes ben dadi kenangan • Chord Kobe - Cinta Ga Punya Mata • Chord Silent Please - Sesal • Selagood - Rejeki Anak Sholeh • Chord Kangen Band - Terbanglah Bersamaku • Putri Salsabila - Cinta Sebatas Mimpi • Rina Apriliana - Kapalang Nyaah • Armada - Rela • Angga Yunanda - Di Kesepian Ini • Bebizy - Bagai Cinderella
Transpose: Auto Scroll Light Mode Dark Mode Capo di fret 2 Intro : C .

E . Am G F G . C Dm ora gampang. aku ngelalekke G C C - G/B kadung akeh kenangane A Dm dalan jembar sing tak lewati sepi F G C G ora ono kowe sing ngancani. C prapatan klodran Dm aku nangis pinggir ndalan G naliko kelingan C C - G/B kowe ngajak bubaran A Dm saiki kutoku, uwis kadung mewah F G C kowe tak jak balen tete po wegah.

Int. Dm G C . Am Em wis tak ubengi kuto bantul iki F D G janjane kowe lungo neng ngendi. Reff : C loroku iki sing tak gowo E neng pinggir segoro F G angslup jeru neng parangkusumo. C kangenku iki ra karuan E ngubengi paseban Am Gm C kabeh iki mung tinggal kenangan. F kutoku wis mbangun deso Em Am janjimu mbangun keluargo Dm nanging ngopo doyo, G C setyoku wis muspro.

Musik : Dm . Em .

chordtela yowes ben dadi kenangan

F G C . Dm . Em . Fm G .

chordtela yowes ben dadi kenangan

Am Em wis tak ubengi kuto bantul iki F D G janjane kowe lungo neng ngendi. Reff : C loroku iki sing tak gowo E neng pinggir segoro F G angslup jeru neng parangkusumo. C kangenku iki ra karuan E ngubengi paseban Am Gm C kabeh iki mung tinggal kenangan. F kutoku wis mbangun ndeso Em Am janjimu mbangun keluargo Dm nanging ngopo doyo, G C setyoku wis muspro. F kutoku wis mbangun ndeso Em Am janjimu mbangun keluargo Dm nanging ngopo doyo, G C setyoku wis muspro.

ouwoo. ===ORIGINAL CHORD)) Ndarboy Genk - Klodran Dadi Kenangan Intro : D . F# . Bm A G A . D Em ora gampang. aku ngelalekke A D D - A/C# kadung akeh kenangane B Em dalan jembar sing tak lewati sepi G A D A ora ono kowe sing ngancani. D prapatan klodran Em aku nangis pinggir ndalan A naliko kelingan D D - A/C# kowe ngajak bubaran B Em saiki kutoku, uwis kadung mewah G A D kowe tak jak balen tete po wegah. Int. Em A D .

Bm F#m wis tak ubengi kuto bantul iki G E A janjane kowe lungo neng ngendi. Reff : D loroku iki sing tak gowo F# neng pinggir segoro G A angslup jeru neng parangkusumo. D kangenku iki ra karuan F# ngubengi paseban Bm Am D kabeh iki mung tinggal kenangan. G kutoku wis mbangun deso F#m Bm janjimu mbangun keluargo Em nanging ngopo doyo, A D setyoku wis muspro. Musik : Em . F#m . G A D . Em . F#m . Gm . A . Bm F#m wis tak ubengi kuto bantul iki G E A janjane kowe lungo neng ngendi. Reff : D loroku iki sing tak gowo F# neng pinggir segoro G A angslup jeru neng parangkusumo.

D kangenku iki ra karuan F# ngubengi paseban Bm Am D kabeh iki mung tinggal kenangan. G kutoku wis mbangun ndeso F#m Bm janjimu mbangun keluargo Em nanging ngopo doyo, A D setyoku wis muspro.

G kutoku wis mbangun ndeso F#m Bm janjimu mbangun keluargo Em nanging ngopo doyo, A D setyoku wis muspro. ouwoo. Chord Kunci Gitar Terkait: • Ndarboy Genk - Mendung Tanpo Udan • Ndarboy Genk - Wong Sepele • Ndarboy Genk - Aku Seng Duwe Ati • Ndarboy Genk - Iki Ati Dudu Boto • Ndarboy Genk - Aduh Biyung • Ndarboy Genk - Sing Tenang • Ardha X Ndarboy Genk - Kembang Mawar (Kagem Alm.

Didi Kempot) • Ndarboy Genk - Baik Baik Saja • Ndarboy Genk - Balungan Kere • Ndarboy Genk - Wayahe Poso • Ndarboy Genk - Separo Tresno • Bravesboy - Preman (Cover Ndarboy Genk) • Ndarboy Genk - Moro Moro Teko • Ndarboy Genk - Wong Perantauan • Ndarboy Genk - Mboten Saged Sungkem • Ndarboy Genk - Ojo Nangis • Ndarboy Genk - Tak Kan Berpisah • Ndarboy Genk - Penting Yakin • Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk • Gunung Kemukus - Dodit Mulyanto X Ndarboy Genk Lihat semua : • Chord Ndarboy Genk Intro : F .

G . C Em Am - A Dm . G . C . C G C Sopo seng kuat nandang kahanan Am A Dm sopo seng ora kroso kelangan F G Em ditinggal pas sayang sayange A Dm pas lagi jeru jerune G C kowe milih dalan liyane. Int. Fm C C Sopo seng kuat ditinggal lungo Am A Dm sopo seng atine ora loro F G Em kenangan sing wis tak lakoni A Dm tak simpen neng njero ati G C dewe wes ra dadi siji. Reff: F Yowes ben tak lakoni nganti G sak kuat kuate ati C pesenku mung siji Em Am seng ngati-ati.

A Dm isoku mung mendem. G esuk tekan sonten C mergo sadar diri kulo C dudu sinten sinten. F Yowes ben mung tak pendem roso G seng ono neng njero dodo C tetep tak dongakno Em Am mugo urip mulyo. A Dm isoku mung nyuwun G mugo ora getun C cekap semanten maturnuwun.

Musik : F . G . C Em Am - A Dm . G . C . Reff: F Yowes ben tak lakoni nganti G sak kuat kuate ati C pesenku mung siji Em Am seng ngati-ati. A Dm isoku mung mendem. G esuk tekan sonten C mergo sadar diri kulo C dudu sinten sinten. F Yowes ben mung tak pendem roso G seng ono neng njero dodo C tetep tak dongakno Em Am mugo urip mulyo. A Dm isoku mung nyuwun G mugo ora getun C cekap semanten maturnuwun.

Am A Dm . isoku mung nyuwun G mugo ora getun C cekap semanten maturnuwun. Outro : C Catatan: Sedikit berbeda dengan chord bawaan Hendra Kumbara Chord Kunci Gitar Terkait: • Happy Asmara - Tatu Welas • Happy Asmara - Aku Mau Kamu • Happy Asmara - Biar Gendut Tetap Kucinta • Hendra Kumbara - Ora Ono Liyo • Happy Asmara - Tape Ketan (Remix) • Happy Asmara - Kangen Ati • Happy Asmara - Cinta Datang Dan Pergi • Happy Asmara - Salah • Happy Asmara - Teman Makan Teman (TMT) • Happy Asmara - Cerita Terindah • Happy Asmara - Guyangan • Happy Asmara - Ada Dia Antara Kita • Happy Asmara - Rasa Yang Salah • Happy Asmara - Konco Uripku • Happy Asmara - Santuy • Happy Asmara - Kebacut Loro • Happy Asmara - Sontoloyo • Happy Asmara - Tak Tunggu Mulihmu chordtela yowes ben dadi kenangan Rindu 90' - Selagood feat.

Hendra Kumbara • Happy Asmara feat. The Flash - Untukmu Sahabat Lihat semua : • Chord Happy Asmara • Chord Hendra Kumbara
Transpose: Auto Scroll Light Mode Dark Mode Capo di fret 1 Intro: C - Csus4 C - Csus4 Bb C [2x] C . C Jare ibuku Am Luwih penak loro untu F G Loro ati gawe awak C G Iso kuru.

C Gak iso maju Am Mikir terus dalan buntu F G Mlongo karo galau saben C Malem minggu. #) Am F C .Mikir kok dadi soro Am F C G/B .Nangis malah dadi sengsoro Am F C G .Kakean mangan ati. F G Risi. gatheli. Reff: Am F Wis tak lakoni kabeh C G Sing kon karepi Am F Ra perlu mikir pindo C G Kowe sing tak tresnani. Am F Wis tak lakoni kabeh C G Sing kon karepi Am F Ra perlu mikir pindo Chordtela yowes ben dadi kenangan G Awakmu chordtela yowes ben dadi kenangan tresnani.

chordtela yowes ben dadi kenangan

Musik: C . Bb C C . Bb C ( C ) Aku gak wedi Am Nek misale kowe lali F Karo opo sing wis G C ( G ) Tak lakoni iki. C Dadi saiki Am Sakwise kabeh wis mari F Tak arep kowe iso G Ilang minggat lungo wis rausah bali. #) Am F C .Mikir kok dadi soro Am F C G/B .Nangis malah dadi sengsoro Am F C G .Kakean mangan ati.

F G Risi. gatheli. Reff: Am F Wis tak lakoni kabeh C G Sing kon karepi Am F Ra perlu mikir pindo C G Kowe sing tak tresnani. Am F Wis tak lakoni kabeh C G Sing kon karepi Am F Ra perlu mikir pindo C G Awakmu tak tresnani. #) Am F C .Mikir kok dadi soro Am F C G/B .Nangis malah dadi sengsoro Am F C G .Kakean mangan ati. F G Risi. gatheli. Reff: Am F Wis tak lakoni kabeh C G Sing kon karepi Am F Ra perlu mikir pindo Chordtela yowes ben dadi kenangan G Kowe sing tak tresnani.

Am F Wis tak lakoni kabeh C G Sing kon karepi Am F Ra perlu mikir pindo C G Awakmu tak tresnani. Am F Wis tak lakoni kabeh C G Sing kon karepi Am F Ra perlu mikir pindo C G Awakmu tak tresnani. Outro : C . Catatan: Original chord dari C#
Terbaruellentvalentinaoktoberyowesscaebendoterima kasih sudah mampir chanel kami ya borjangan lupa untuk like.

Berikut ini lirik dan kunci chord gitar lagu Yowis yang dinyanyikan Hendra Kumbara. Chord Kunci Gitar Yowis Hendra Kumbara Lirik Lagu Yowis Ben Dadi Kenangan Tribun Padang Capo di fret 1. Chordtela yowes ben dadi kenangan. Yowes ben dadi cerito Yowes mung sakedep moto Janji sing tak anti Jebule. Mung ning angan angan. Mung ning angan angan. Ben dadi kenangan Am Em yowis. Subcribe koment dan share.

Fani SorayaNew Seker OfficialPanggung AlphaBravo YogyakartaVideografer.

chordtela yowes ben dadi kenangan

Kenangan sing wis tak lakoni A Dm tak simpen neng njero ati G C dewe wes ra dadi siji. Pawiro Janu SGS TVyowis hendra kumbarahendra kumbarayowis hendra kumbara. Mung ning angan angan. View Chordtela Yowes Modaro Images. C Em yo wis ben mung cukup dadi kenangan E Am A cerito uripku. Mung sak kedep moto. Ya sudah biar jadi kenangan Ya sudah hanya di angan-angan Cinta yang ku impikan Hanya berhenti di tengah jalan Aku kamu sudah tidak sejalan.

Chord Kunci Gitar Terkait. Tresno sing tak gadang. F Yowes ben mung tak pendem roso G seng ono neng njero dodo C. Yowes ben dadi kenanganYowes mung ning angan anganTresno sing tak gadangMung mandeg ning tengah dalanAku kowe wes ora sejalanYowes ben dadi ceritoYowes mung.

Kunci Gitar Yowis Ben – Lagu Galau. Yowes ben dadi kenangan Yowes mung ning angan angan Tresno sing tak gadang Mung mandeg ning tengah dalan Aku kowe wes ora sejalan.

F Fm tresno sing tak gadang C Am mung mandeg ning tengah ndalan Dm G C Fm aku kowe wis ora sejalan. Fm C C Chordtela yowes ben dadi kenangan seng kuat ditinggal lungo Am A Dm sopo seng atine ora loro F G Em kenangan sing wis tak lakoni A Dm tak simpen neng njero ati G C dewe wes ra dadi siji.

Chordtela yowes ben dadi kenangan Melodi Instrument Aku Ikhlas Bagian Aku Nglakoni Kabeh Iki Youtube. Intro F G Em Am Dm G C. Kunci Gitar Hendra Kumbara – Yowis. Ben dadi kenangan am em yowis. There is no strumming pattern for this song yet. C Em Yowis. Dalan Liyane Chord Gitar Kunci Dasar dari G Yowes Ben tak Lakoni Nganti Sak Kuat-kuate Ati.

TRIBUNPADANGCOM – Chord Kunci Gitar Yowis – Hendra Kumbara Lirik Lagu. Yowis Ben Dadi Kenangan. C Em yo wis ben mung cukup dadi kenangan E Am A cerito uripku. F Yowes ben tak lakoni nganti G sak kuat kuate ati C pesenku mung siji Em Am seng ngati-ati A Dm isoku mung mendem G esuk tekan sonten C mergo sadar diri kulo C dudu sinten sinten. C – Csus4 C – Csus4 Bb C 2x C. F Yowes ben tak lakoni nganti G sak kuat kuate ati C pesenku mung.

F Fm tresno sing tak gadang C GB Am mung mandeg ning tengah dalan Dm G C Fm aku kowe wes ora sejalan. G C G kudu nduweni. Lirik dan Chord Lagu Anak Konco Dewe Nella Kharisma. G C G tatu larane. Mung ning angan angan. Kowe ora ngerumangsani G aku merjuangke C GB isuk awan wengi Am Dm golek rejeki tak nggo ndandani G C basan kowe dadi lali sek ngancani.

Chorus F Yowes ben tak lakoni nganti G sak kuat kuate ati C pesenku mung siji Em Am seng ngati-ati. Dm tresno pancen ora mesti. Dm cukup aku sing ngrasakke. F Fm janjimu ra ori C-GB Am jebule mung KW siji Dm G C jare tulus jebule mung apus-apus. F G Em Am. D g df aku merjuangke isuk awan wengi em am golek rejeki tak nggo ndandani d g basan kowe dadi lali sek ngancani. Fm C C Sopo seng kuat ditinggal lungo Am A Dm sopo seng atine ora loro F G Em kenangan sing wis tak lakoni A Dm tak simpen neng njero ati G C dewe wes ra dadi siji.

Chord Untukmu Ibu – EXIST Kunci Gitar Lagu Malaysia Mudah Nada Am. C F Dm G Am D Bm Chords for Yowis Ben Gandolane Ati Keyboard Cover with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin.

chordtela yowes ben dadi kenangan

Dm tresno pancen ora. Ben dadi kenangan Am Em yowis. – Hendra Kumbara Intro F G Em Am Dm G C. C Em aku rapopo aku kudu ikhlas E Am A yen ngene dalane. Chord Yowes Modaro – Aftershine Ft. Dm G C -Csus4-C. Capo di fret 5 Intro F G Em Am Dm G C. Chordtela Bojo Galak Cara Golden Kunci Gitar Hendra Kumbara Yowis Chord Dasar C Chordtela Com Chordtela Bojo Galak Cara Golden 14 Chord Lagu Yowes Ben Dadi Kenangan Basgalanos 30 Chord Lagu Yowis Chordtela Basgalanos Kategori wallpaper Tag chordtela, dadi, yowes Navigasi TulisanYowes!

- Hendra Kumbara (Intro) F G Em Am Dm G C. C Em yowis. ben dadi kenangan Am Em yowis. mung ning angan angan. F Fm tresno sing tak gadang C G/B Am mung mandeg ning tengah dalan Dm G C Fm aku kowe wes ora sejalan. C Em yowis. ben dadi cerito. Am Em yowis.

mung sak kedep moto. F Fm janjimu ra ori. C G/B Am jebule mung KW siji Dm G C jare tulus jebule mung apus-apus.

chordtela yowes ben dadi kenangan

F G Em Am aku nangis. ra uwis-uwis. Dm G C teles kebes wes nganti kalis. F G Em Am aku kangen. ning mung tak pendem. Dm G C nangis mergo janjimu sing lamis.

Chorus: C F opo meneh sing mbok goleki. G C rumangsaku kabeh wes tak turuti A Dm tibo tangiku mung kanggo kowe G senajan sak onone C sing penting perjuangane. C F opo mergo wong ora nduwe.

G C kowe nganti tego ninggalake. A Dm snajan atiku wes ajur mumur G tetep kudu bersyukur (C) kabeh wes ono sing ngatur. (Int.) C-G/B-Am-G-F G F G Dm Em Fm G F G Em Am aku nangis. ra uwis-uwis. Dm G C teles kebes wes nganti kalis. F G Em Am aku kangen. ning mung tak pendem. Dm G C chordtela yowes ben dadi kenangan mergo janjimu sing lamis. Chorus: C F opo meneh sing mbok goleki.

G C rumangsaku kabeh wes tak turuti A Dm tibo tangiku mung kanggo kowe G senajan sak onone C sing penting perjuangane. C F opo mergo wong ora nduwe. G C kowe nganti tego ninggalake. A Dm snajan atiku wes ajur mumur G tetep kudu bersyukur C kabeh wes ono sing ngatur. A Dm snajan atiku wes ajur mumur G tetep kudu bersyukur C Fm C kabeh wes ono sing ngatur. (Tribunnews.com)
Intro : F . G . C Em Am - A Dm . G . C . C G C Sopo seng kuat nandang kahanan Am A Dm sopo seng ora kroso kelangan F G Em ditinggal pas sayang sayange A Dm pas lagi jeru jerune G C kowe milih dalan liyane.

Int. Fm C C Sopo seng kuat ditinggal lungo Am A Dm sopo seng atine ora loro F G Em kenangan sing wis tak lakoni A Dm tak simpen neng njero ati G C dewe wes ra dadi siji. Reff: F Yowes ben tak lakoni nganti G sak kuat kuate ati C pesenku mung siji Em Am seng ngati-ati. A Dm isoku mung mendem. G esuk tekan sonten C mergo sadar diri kulo C dudu sinten sinten. F Yowes ben mung tak pendem roso G seng ono neng njero dodo C tetep tak chordtela yowes ben dadi kenangan Em Am mugo urip mulyo.

A Dm isoku mung nyuwun G mugo ora getun C cekap semanten maturnuwun. Musik : Chordtela yowes ben dadi kenangan . G . C Em Am - A Dm . G . C . Reff: F Yowes ben tak lakoni nganti G sak kuat kuate ati C pesenku mung siji Em Am seng ngati-ati.

A Dm isoku mung mendem. G esuk tekan sonten C mergo sadar diri kulo C dudu sinten sinten. F Yowes ben mung tak pendem roso G seng ono neng njero dodo C tetep tak dongakno Em Am mugo urip mulyo. A Dm isoku mung nyuwun G mugo ora getun C cekap semanten maturnuwun. Am A Dm . isoku mung nyuwun G mugo ora getun C cekap semanten maturnuwun. Outro : C Catatan: Sedikit berbeda dengan chord bawaan Hendra Kumbara Incoming search chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Dalan Liyane (Hendra Kumbara) Dasarchord dasar Happy Asmara - Dalan Liyane (Hendra Kumbara) Dasarchordtela Happy Asmara - Dalan Liyane (Hendra Kumbara) Dasarlirik lagu Happy Asmara - Dalan Liyane (Hendra Kumbara) Dasar × • Home • Trending • Daftar Artist • Guitar Tuner • Request Chord • Koleksi • Soundtrack OST.

Film • Remix • Reggae • Lagu Wajib Nasional • Lagu Viral • Lagu TNI • Lagu Timur • Lagu Tarling • Lagu Sunda • Lagu SKA • Lagu Simalungun • Lagu Religi Islam • Lagu Pop Indonesia • Lagu Papua • Lagu Nias • Lagu Minang • Lagu Malaysia • Lagu Lawas • Lagu Karo • Lagu Jepang • Lagu Jawa
Transpose: Auto Scroll Light Mode Dark Mode ♫ Capo di fret 5 Intro : F G Em Am Dm G C .

chordtela yowes ben dadi kenangan

C Em Yowis. ben dadi kenangan. Am Em Yowis. mung ning angan-angan. F Fm tresno sing tak gadang C Am mung mandeg ning tengah ndalan Dm G C Fm aku kowe wis ora sejalan. C Em Yowis.

ben dadi cerito. Am Em yowis.

chordtela yowes ben dadi kenangan

mung sak kedep moto. F Fm janjimu ra ori C - G/B Am jebule mung KW siji Dm G C jare tulus jebule mung apus-apus. F G Em Am aku. nangis. ra uwis-uwis. Dm G C teles kebes wis nganti kalis. F Chordtela yowes ben dadi kenangan aku. kangen. Em Am ning mung tak pendem. Dm G C nangis mergo janjimu sing lamis. Reff : C Chordtela yowes ben dadi kenangan opo. meneh sing mbok goleki. G C rumangsaku kabeh wis tak turuti. A Dm tibo tangiku mung kanggo kowe. G senajan sak onone.

C sing penting perjuangane. C F opo. mergo wong ora nduwe. G C kowe nganti tego ninggalake. A Dm senajan atiku wis ajur mumur. G tetep kudu bersyukur. ( C ) kabeh wis ono sing ngatur. Musik : C - G/B - Am - G - F G F G Dm Em Fm G . F G Em Am aku.

nangis. ra uwis-uwis. Dm G C teles kebes wis nganti kalis. F G aku. kangen. Em Am ning mung tak pendem. Dm G C nangis mergo janjimu sing lamis. Reff : C F opo. meneh sing mbok goleki. G C rumangsaku kabeh wis tak turuti. A Dm tibo tangiku mung kanggo kowe. G senajan sak onone. C sing penting perjuangane. C F opo. mergo wong ora nduwe. G C kowe nganti tego ninggalake. A Dm senajan atiku wis ajur mumur. G tetep kudu bersyukur C kabeh wis ono sing ngatur. A Dm senajan atiku wis ajur mumur.

G tetep kudu bersyukur C Fm C kabeh wis ono sing ngatur. ===ORIGINAL CHORD)) Intro : Bb C Am Dm Gm C F - Fsus4 - F F Am Yowis. ben dadi kenangan. Dm Am Yowis. mung ning angan-angan. Bb Bbm tresno sing tak gadang F Dm mung mandeg ning tengah ndalan Gm C F Bbm aku kowe wis ora sejalan. F Am Yowis. ben dadi cerito. Dm Am yowis. mung sak kedep moto. Bb Bbm janjimu ra ori F - C/E Dm jebule mung KW siji Gm C F jare tulus jebule mung apus-apus.

Bb C Am Dm aku. nangis. ra uwis-uwis. Gm C F teles kebes wis nganti kalis. Bb C aku. kangen. Am Dm ning mung tak pendem Gm C F nangis mergo janjimu sing lamis. Reff : F Bb opo. meneh sing mbok goleki. C F rumangsaku kabeh wis tak turuti. D Gm tibo tangiku mung kanggo kowe. C senajan sak onone. F sing penting perjuangane. F Bb opo. mergo wong ora nduwe. C F kowe nganti tego ninggalake.

D Gm senajan atiku wis ajur mumur. C tetep kudu bersyukur ( F ) kabeh wis ono sing ngatur. Musik : F - C/E - Dm - C - Bb C Bb C Gm Am Bbm C . Bb C Am Dm aku. nangis. ra uwis-uwis. Gm C F teles kebes wis nganti kalis. Bb C aku. kangen. Am Dm ning mung tak pendem. Gm C F nangis mergo janjimu sing lamis. Reff : F Bb opo. meneh sing mbok goleki.

C F rumangsaku kabeh wis tak turuti. D Gm tibo tangiku mung kanggo kowe. C senajan sak onone. F sing penting perjuangane. F Bb opo. mergo wong ora nduwe.

chordtela yowes ben dadi kenangan

C F kowe nganti tego ninggalake. D Gm senajan atiku wis ajur mumur. C tetep kudu bersyukur F kabeh wis ono sing ngatur. D Gm senajan atiku wis ajur mumur. C tetep kudu bersyukur F Bbm F kabeh wis ono sing ngatur.

Chord Kunci Gitar Terkait: • Hendra Kumbara - Percoyo Aku • Hendra Kumbara - Dino Liyane • Souljah X Hendra Kumbara - Cinta Gila • Hendra Kumbara - Negeri Terindah • Hendra Kumbara - Sangu Turu • Hendra Kumbara - Ora Ono Liyo • Hendra Kumbara - Cara Baru • Hendra Kumbara - Piye Kabare • Rindu 90' - Selagood feat. Hendra Kumbara • Hendra Kumbara - Dalan Lurus • Hendra Kumbara - Kadaluarso • Hendra Kumbara - Sak Isone • Happy Asmara - Dalan Liyane (Hendra Kumbara) • Hendra Kumbara - Sumringah Lihat semua : • Chord Hendra Kumbara

Yo wis cover keroncong modern




2022 www.videocon.com