Harga token asix

harga token asix

ASIX Price Live Data The live ASIX Token price today is $9.02e-9 USD with a 24-hour trading volume of $18.09 USD. We update our ASIX to USD price in real-time. ASIX Token is down 4.28% in the last 24 hours.

The current CoinMarketCap ranking is #8288, with a live market cap of not available. The circulating supply is not available and a max. supply of 10,000,000,000,000 ASIX coins. If harga token asix would like to know where to buy ASIX Token at the current rate, the top cryptocurrency exchange for trading in ASIX Token stock is currently PancakeSwap (V2).

You can find others listed on our crypto exchanges page. What Is ASIX Token (ASIX)?

harga token asix

ASIX is an Indonesian blockchain project, and its name is an abbreviation of the initials of several Indonesian artists. The ASIX Token is the utility token of three projects belonging to the ASIX harga token asix a play-to-earn game, an NFT marketplace, and the Nusantaraverse metaverse. The three projects in the ASIX ecosystem are: • Congklak: a traditional Indonesian board game played with shells, seeds, and small stones that was brought to the blockchain. • Pasar NFT: the NFT marketplace.

• Nusantaraverse: a metaverse that will incorporate augmented and virtual reality technologies. ASIX was launched at the beginning of 2022 and promises to launch its play-to-earn game by the end of Q1 2022. The Nusantaraverse is scheduled for the second quarter of the year, as are harga token asix on several Indonesian and global exchanges and a new partnerships and marketing harga token asix. Who Are the Founders of ASIX Token? ASIX token was launched by a group of Indonesian social media influencers.

Anang Hermansyah is one of the country’s most famous musicians and a former member of the House of Representatives of the Republic of Indonesia. His wife Ashanty is his duet partner, with whom he released several hit singles and eventually branched out into entrepreneurship. Onboard are also the couple’s four children, who have multi-million followings on social media channels.

All of the children have followed in their parents’ footsteps and taken up careers as singers or artists. In total, 15 people are working on the ASIX project. What Makes ASIX Token Unique? ASIX Token is the classic example of a quickly-released influencer token that capitalizes on the audience of the influencer. The first use case for ASIX will be its Congklak play-to-earn game, a traditional Indonesia board game, where players have to strategically place shells in their own storehouse.

ASIX also promises to release several other games. Layangan Battlefield will be an outdoor game where players match up against others in kite flying. In “We are Papua,” players will have to throw a weapon at a certain level and hit the right target to win the game.

The winner will be determined by the accuracy of hitting the exact right point of the target. Bekel will be a traditional Indonesian game of skill, and in “Komodo,” players have to breed and customize a so-called Komodo dragon.

In the game’s Pasar NFT marketplace, players can purchase, sell, and trade non-fungible tokens like images, audios, GIFs, 3D models, videos, and much more. Finally, the Nusantaraverse is to bring the diversity of Indonesian culture into a digital world.

ASIX promises that real-life activities like meeting, working, playing, and others will be possible with VR and AR technology. Related Pages: Check out Ultra (UOS) — a gaming ecosystem and launchpad. Check out MyNeighborAlice (ALICE) — a farming game on the blockchain.

Read our deep dive into UFO Gaming. Get the latest crypto news and latest trading insights with the Harga token asix blog. How Many ASIX Token (ASIX) Coins Are There in Circulation? ASIX has a total supply of 10 billion with the following token distribution: • Private sale (10%): 40% at TGE, rest linearly over two months.

0.5 BNB max allocation. • Presale (20%): 40% at TGE, rest linearly over two months. 0.5 BNB max allocation. • Developer wallet (2%): locked two years • Liquidity (10%): locked one month • Marketing (4%): 50% locked • RnD (6%): 50% locked • PancakeSwap liquidity (19.29%): locked fiveyears.

• Launchpad harga token asix (1%) • Local exchange liquidity (20%) • Airdrop (2.5%) • Burn (5.21%) How Is the ASIX Token Network Secured? ASIX is a BEP-20 token on the BNB Chain. ASIX is reportedly working on an audit from Certik.

The BNB Chain is secured through the proof-of-stake consensus mechanism. 21 validators are elected every 24 hours to validate transactions and maintain blockchain security. These validators have to stake a certain amount of BNB coins with Binance to be eligible.

Will ASIX Token Reach $0.01? Given the extremely high token supply, ASIX will never reach $0.01. The project clearly targets the regional Indonesian market and will thus not be able to pull in enough external liquidity to reach a high valuation. Moreover, the project’s utility is at least questionable, with very little detail provided in the official ASIX whitepaper. Where Can You Buy ASIX Token (ASIX)?

harga token asix

ASIX is available on PancakeSwap (V2). Here are some other articles that you may be interested in: • What Is a Crypto Faucet? • What Are Crypto Debit Cards? • What Is Web 3.0? • What Is Yield Farming?

• What Is Crypto Lending? • What Is the Metaverse? • What Are Fan Tokens? • Newbie Catchup: The A-Z of NFTs • What Are Automated Market Makers? • What Is a Crypto ETF? Read More ASIX+ Data Harga Penawaran Live ASIX+ harga hari ini adalah Rp 0.007408 IDR dengan volume perdagangan 24 jam sebesar Rp 297,465,627 IDR. Kami memperbarui harga ASIX+ ke IDR kami secara waktu nyata. ASIX+ turun 0.57 dalam 24 jam terakhir. Peringkat CoinMarketCap saat ini adalah #5175, dengan kap pasar sebesar tidak tersedia.

Peredaran suplai tidak tersedia dan maks. suplai 10,000,000,000,000 ASIX+ koin. Bursa teratas untuk diperdagangkan di ASIX+ saat ini adalah Anda dapat menemukan yang lainnya yang terdaftar di. The ASIX Token is the utility token of three projects belonging to the ASIX ecosystem: a play-to-earn game, an NFT marketplace, and the Nusantaraverse metaverse. The harga token asix projects in the ASIX ecosystem are: Pasar NFT: the NFT marketplace. Nusantaraverse: a metaverse that will incorporate augmented and virtual reality technologies.

ASIX+ was launched after migration from Asix Token at April 26, 2022. On second quarter of the year, ASIX+ will starting to development The Nusantaraverse and also will launch Pasar NFT (NFT Marketplace).
Transformasi Anang Hermansyah. (Instagram/ananghijau) Postingan suami Ashanty soal permainan digital terbaru keluaran token Asix di Instagram pada 20 Maret 2022 bahkan tak digubris.

Para pembeli tetap mengeluh soal penurunan harga token Asix. "ASIX Token tiap hari harga token asix bebas. Sekarang sudah nyentuh Rp11," kata salah satu pembeli dengan nama akun @v_mariamose, dikutip Rabu (23/3/2022). Baca Juga: 5 Artis Hobi Balap, Anang Hermansyah Sempat Ikut Balapan Liar Lebih lanjut, sang pemilik akun juga membeberkan kerugian yang diderita imbas membeli token Asix. "Gue modal Rp150 juta, beli di harga 65, sekarang kerugian mencapai 70 persen lebih," kata dia.

Transformasi Anang Hermansyah. (Instagram/ananghijau) Tak sendiri, pemilik akun @v_mariamose berkata bahwa masih banyak pembeli token Asix yang merugi hingga ratusan juta rupiah. Ia sendiri mengancam bakal menyeret Anang Hermansyah ke polisi bila terus merugi.

"Selama gue main kripto, ini koin terburuk yang pernah gue beli. Harga token asix kalau sampai delist dari Indodax, fix ini scam. Lo bisa jadi diam di Bareskrim, Nang," ucapnya. Ini bukan kali pertama token Asix menuai masalah.

harga token asix

Sebelumnya, token Asix juga disorot karena mendapat larangan jual dari Badan Pengawas Perdagangan Berjangka Komoditi (Bappebti). Baca Juga: Ulang Tahun, Anang Hermansyah Dapat Bingkisan Istimewa dari Raul Lemos "Token ASIX dilarang diperdagangkan karena tidak termasuk dalam 229 aset kripto yang boleh diperdagangkan sesuai Peraturan Bappebti Nomor 7 Tahun 2020," bunyi pernyataan resmi Bappebti di akun media sosial mereka beberapa waktu lalu. Namun terkait masalah tersebut, Anang Hermansyah telah meluruskan bahwa ada kesalahpahaman soal larangan dagang bagi token Asix.

Saat itu, Bappebti mengatakan bahwa token Asix masih dalam proses pendaftaran sebagai aset kripto legal di pasar Indonesia. IKUTI BERITA LAINNYA DI GOOGLE NEWS AXIS Data Harga Penawaran Live AXIS Token harga hari harga token asix adalah Rp 163.66 IDR dengan volume perdagangan 24 jam sebesar Rp 22,392,636 IDR. Kami memperbarui harga AXIS ke IDR kami secara waktu nyata. AXIS Token naik 1.23 dalam 24 jam terakhir.

Peringkat CoinMarketCap saat ini adalah #1200, dengan kap pasar sebesar Rp 52,420,348,082 IDR. Terjadi peredaran suplai sebesar 320,303,188 AXIS koin dan maks. suplai 1,500,000,000 AXIS koin. Bursa teratas untuk diperdagangkan di AXIS Token saat ini adalah BitMart,dan. Anda dapat menemukan yang lainnya yang terdaftar di. What is AXIS Token? AXIS Token is a multi-purpose utility token fueling the harga token asix LaneAxis Brokerless Direct Freight Network.

The network targets the removal of $200 billion in managed freight brokerage fees in the U.S. (more than $2 trillion globally), as well as eliminating nearly 30 billion empty truck miles per year in America alone.

The global supply chain is crippled by inefficiencies and old school logistics processes that the AXIS Token and blockchain platform is tackling head-on. AXIS Tokens represent the network's digital assets, which will be utilized for - among other things - building network connections, accessing network data, managing and monitoring real time shipments and milestones, establishing data-backed driver and carrier performance harga token asix and risk assessment scores, and generating critical KPIs such as average loading and unloading times at shipping docks.

Suppliers and insurance companies are also incentivized to participate in the network by utilizing AXIS Tokens to gain critical business insights. Additionally, AXIS Tokens can be used to acquire various services like decentralized lending, load matchmaking, spare capacity trading, access to insurance markets, and network advertising.

What Makes AXIS Unique? AXIS Token solves real-world supply chain problems in an atypical way by employing blockchain’s decentralized nature to redefine how freight movements should operate. AXIS allows shippers and carriers to communicate and negotiate directly, removing freight brokers from the picture, and empowering the freight industry with actionable insights and automated processes from A-Z.

In addition to its multitude of utilitarian uses, the AXIS Utility Token also serves as an API key to access the LaneAxis blockchain ecosystem. On the token-holder side, AXIS owners can stake their tokens for a set period of time and earn a yield for their contribution.

harga token asix

Creating a global community around LaneAxis’ Direct Freight Network will generate unparalleled liquidity for the AXIS token and expand its utility features for every supply chain participant. This way it has the potential to further branch into related areas such as retail and eCommerce.

Simply put, the AXIS Token and blockchain platform is singular in its ability to slash bloat and inefficiencies from freight movements, while injecting transparency, direct connectivity, and automation into this badly broken industry.
Apa Itu Asix Token?

Jadi apa itu ASIX? Pengertian AsixToken adalah token kripto yang dimiliki oleh Anang dan keluarganya yang bekerja sama dengan MC Basyar. Token ini dibuat menggunakan teknologi Binance Blockchain. Sebelum diterbitkan, tokenASIX ini melalui beberapa tahap promosi atau penjualan, yaitu private sale, pre-sale dan launch.

Terkait perilisan tokenASIX milik Anang Hermanss, ia disambut hangat oleh investor kripto. Pasalnya, token Anang mengalami kenaikan harga hingga 25 kali lipat. TERKAIT : ApeCoin (APE) Untuk token Harga token asix, Anang Hermansyah mengaku optimistis dengan perkembangannya.

Apalagi setelah melihat respon positif dari masyarakat tentang tokenASIX. TokenASIX juga akan terdaftar di Indodax, salah satu bursa terkemuka di Indonesia. TokenASIX dikembangkan oleh Anang dan Ashanti bersama dengan CEO Token IDM MC Basyar. Menanggapi animo masyarakat yang tinggi terhadap ASIX yang ludes dalam waktu singkat, Basyar yang sudah lama berkecimpung di dunia kripto terkejut. Berdasarkan data dari Coinmarketcap, ASIXToken juga merupakan token berbasis komunitas yang kuat dengan banyak utilitas untuk beberapa game digital yang sedang dikembangkan seperti Congklak, Bekel, Kites, Komodochain, dan Game We Are Papua.

TokenASIX turun 21,03% dalam 24 jam terakhir, dengan posisi saat ini di Coinmarketcap 3012. Tidak ada kapitalisasi pasar yang terdaftar untuk ASIX saat ini. Sementara pasokan berjalan saat ini tidak tersedia, pasokan maksimum adalah 100.000.000.000.000.000 koin ASIX. TERKAIT : Axie Infinity (AXS) Berapa Banyak AsixToken yang Beredar?

Saat ini SUPPLY TOKEN Asixtoken tersedia 10.000.000.000.000 (Sepuluh Triliyun token). Di Mana Dapat Membeli AsixToken? Asix Token dalam banyak hal hampir identik dengan cryptocurrency, yang berarti Kamu dapat membeli ASIXToken di hampir setiap pertukaran crypto baik untuk uang fiat maupun cryptocurrency lainnya.

Beberapa pasar utama tempat perdagangan ASIXToken tersedia adalah: • Trust Wallet
Tujuan website ini hanya untuk menampilkan informasi mengenai produk dan layanan yang tersedia di Crypto.com App.

Ini harga token asix bertujuan untuk menawarkan akses ke produk dan layanan tersebut. Anda bisa mendapatkan akses untuk produk dan layanan tersebut di Crypto.com App. Mohon diingat bahwa ketersediaan produk dan layanan di Crypto.com App bergantung pada pembatasan yurisdiksi. Crypto.com bisa tidak menawarkan produk, fitur, dan/atau layanan tertentu di Crypto.com App di beberapa yurisdiksi tertentu karena potensi atau adanya pembatasan regulasi.

Merek dan logo yang muncul di situs ini adalah merek dagang terdaftar oleh pemilik merek masing-masing. Meskipun kami berusaha untuk mempublikasikan dan menjaga informasi yang akurat di daftar eksternal, kami tidak menjamin keakuratan, kelengkapan, atau kegunaan dari informasi apapun di situs ini, kami juga tidak mengambil atau menyokong, kami juga tidak bertanggung jawab atas, keakuratan atau keandalan dari setiap informasi yang disampaikan oleh pihak lain. Anda dengan ini setuju bahwa kami tidak menyediakan pendapat, saran, atau rekomendasi kami sendiriBuy ASIX Token and other crypto assets online in a trusted, easier, and quicker way only on Indodax!

harga token asix

Moreover, you can also check out today’s ASIX Token exchange rate in Rupiah in real-time! Enjoy your ASIX Token trading experience with a ASIX Token chart feature that will help you in making transactions.

You can also determine your preferred ASIX Token’s buying or selling price. So, what are you waiting for?

harga token asix

Register yourself as a harga token asix on Indodax and start investing in ASIX Token now! NOTICE Crypto Asset trading can be considered a high-risk activity, where Crypto Asset prices are volatile, and can swing wildly, from day to day.

Please use your extreme judgement when making the decision to invest in, or to sell, Crypto Assets. PT. Indodax Nasional Indonesia is not soliciting for users to buy or sell Crypto Assets, as an investment, or for profit. All Crypto Asset trading decisions should be made independently by the user.

Indodax © 2022
Jakarta - Token kripto milik Anang Hermansyah, ASIX ternyata mendapatkan sambutan yang cukup positif dari para investor aset kripto.

Hal itu tercermin dari kenaikan harga yang cukup besar. Sejak dilakukan launching pada pekan lalu harga token ASIX sudah naik hampir 25 kali lipat. "Per tadi malam itu sempat harga token asix hampir 25 kali lipat dari launching," kataCEO IDM Co-op MC Basyar selaku developer token ASIX, Minggu (6/2/2022). Baca juga: Ashanty Happy Ajari Ribuan Emak-emak Main Kripto "Aku ngerasa ini sehat chart-nya. Kedua kenaikannya juga normal. Normal maksudnya tidak yang seperti token yang baru launching langsung naik 20-30 kali lipat besoknya langsung turun," tuturnya.

"Ini kan enggak, kemarin naik, terus highway, ada Chinese New Year jeda lagi.Terus abis itu naik, terus teman-teman artisnya mas Anang pada mulai dukung dan beli seperti Kevin Aprilio kemarin, kan itu mempengaruhi juga," tambahnya. Basyar melihat ASIX masih memiliki prospek yang sangat positif. Apalagi masyarakat kini bisa membelinya melalui PancakeSwap, yang menurutnya langkah awal token ASIX bisa dilirik exchanger global.

"PancakeSwap itu adalah sesuatu yang bagiku kalau orang Indonesia ngerti, AS8X ini bisa mendunia. Di PancakeSwap ini adalah momentum bagaimana nanti orang akan melihat harga dasar ini sehingga ada orang global melirik," tuturnya. Baca juga: Anang Hermansyah Siap Luncurkan Permainan Congklak 3D Lewat ASIX Token Basyar berharap masyarakat Indonesia bisa kompak membeli token ASIX. Sebab jika token ASIX sudah masuk ke harga token asix global, maka yang akan menikmati kenaikkannya adalah investor asing dan dipastikan volume perdagangannya akan lebih besar.

"Nggak menutup kemungkinan exchanger global seperti Coinbase, mungkin Binance juga melihat kita lebih enak. Kalau bisa dilisting di sana bisa kaya token games dari negara tetangga, token games yang terkenal banget, itu karena masyarakatnya kompak.

Kalau ada sekitar 1-2 juta hold dan belajar beli di PancakeSwap. Belajarnya gampang kok ada di grup telegram tutorial kita, bisa kita ajarin, itu gampang banget," tuturnya. ASIX juga dipastikan akan masuk dalam exchanger terbesar di Indonesia yakni Indodax. Ditargetkan listing dilakukan pada akhir bulan ini.
ASIX Data Harga Penawaran Live ASIX Token harga hari ini adalah Rp 0.000131 IDR dengan volume perdagangan 24 jam sebesar Rp 263,004 IDR. Kami memperbarui harga ASIX ke IDR kami secara waktu nyata.

ASIX Token turun 4.06 dalam 24 jam terakhir. Peringkat CoinMarketCap saat ini adalah #8288, dengan kap pasar sebesar tidak tersedia.

Harga token asix suplai tidak tersedia dan maks. suplai 10,000,000,000,000 ASIX koin. Bursa teratas untuk diperdagangkan di ASIX Token saat ini adalah Anda dapat menemukan yang lainnya yang terdaftar di. What Is ASIX Token (ASIX)? ASIX is an Indonesian blockchain project, and its name is an abbreviation of the initials of several Indonesian artists.

The ASIX Token is the utility token of three projects belonging to the ASIX ecosystem: a play-to-earn game, an NFT marketplace, and the Nusantaraverse metaverse. The three projects in the ASIX ecosystem are: • Congklak: a traditional Indonesian board game played with shells, seeds, and small stones that was brought to the blockchain.

• Pasar NFT: the NFT marketplace. • Nusantaraverse: a metaverse that will incorporate augmented and virtual reality technologies. ASIX was launched at the beginning of 2022 and promises to launch its play-to-earn game by the end of Q1 2022.

The Nusantaraverse is scheduled for the second quarter of the year, as are listings on several Indonesian and harga token asix exchanges and a new partnerships and marketing strategy. Who Are the Founders of ASIX Token? ASIX token was launched by a group of Indonesian social media influencers. Anang Hermansyah is one of the country’s most famous musicians and a former member of the House of Representatives of the Republic of Indonesia. His wife Ashanty is his duet partner, with whom he released several hit singles and eventually branched out into entrepreneurship.

Onboard are also the couple’s four children, who have multi-million followings on social media channels. All of the children have followed in their parents’ footsteps and taken up careers as singers or artists. In total, 15 people are working on the ASIX project. What Makes ASIX Token Unique? ASIX Token is the classic example of a quickly-released influencer token that capitalizes on the audience of the influencer. The first use case for ASIX will be its Congklak play-to-earn game, a traditional Indonesia board game, where players have to strategically place shells in their own storehouse.

ASIX also promises to release several other games. Layangan Battlefield will be an outdoor game where players match up against others in kite flying. In “We are Papua,” players will have to throw a weapon at a certain level and hit the right target to win the game.

harga token asix

The winner will be determined by the accuracy of hitting the exact right point of the target. Bekel will be a traditional Indonesian game of skill, and in “Komodo,” players have to breed and customize a so-called Komodo dragon.

In the game’s Pasar NFT marketplace, players can purchase, sell, and trade non-fungible tokens like images, audios, GIFs, 3D models, videos, and much more. Finally, the Nusantaraverse is to bring the diversity of Indonesian culture into a digital world. ASIX promises that real-life activities like meeting, working, playing, and others will be possible with VR and AR harga token asix.

harga token asix

Related Harga token asix Check out Ultra (UOS) — a gaming ecosystem and launchpad. Check out MyNeighborAlice (ALICE) — a farming game on the blockchain. Read our deep dive into UFO Gaming. Get the latest crypto news and latest trading insights with the CoinMarketCap blog.

How Many ASIX Token (ASIX) Coins Are There in Circulation? ASIX has a total supply of 10 billion with the following token distribution: • Private sale (10%): 40% at TGE, rest linearly over two months.

0.5 BNB max allocation. • Presale (20%): 40% at TGE, rest linearly over two months. 0.5 BNB max allocation.

harga token asix

• Developer wallet (2%): locked two years • Liquidity (10%): locked one month • Marketing (4%): 50% locked • RnD (6%): 50% locked • PancakeSwap liquidity (19.29%): locked fiveyears. • Launchpad fee (1%) • Local exchange liquidity (20%) • Airdrop (2.5%) • Burn (5.21%) How Is the ASIX Token Network Secured? ASIX is a BEP-20 token on the BNB Chain. ASIX is reportedly working on an audit from Certik.

The BNB Chain is secured through the proof-of-stake consensus mechanism. 21 validators are elected every 24 hours to validate transactions and maintain blockchain security. These validators have to stake a certain amount of BNB coins with Binance to be eligible. Will ASIX Token Reach $0.01? Given the extremely high token supply, ASIX will never reach $0.01. The project clearly targets the regional Indonesian market and will thus not be able to pull in enough external liquidity to reach a high valuation.

Harga token asix, the project’s utility is at least questionable, with very little detail provided in the official ASIX harga token asix. Where Can You Buy ASIX Token (ASIX)? ASIX is available on PancakeSwap (V2).

CARA BELI TOKEN ASIX TRANSFER PALING MURAH LEWAT TOKOCRYPTO




2022 www.videocon.com