Chord lagu kowe lungo pas aku sayang sayange

chord lagu kowe lungo pas aku sayang sayange

Koe Lungo Pas Aku Sayang-sayange Simak chord Korban Janji yang dibawakan oleh grup musik Guyon Waton dimulai dari kunci. Ra ono mesakne aku sitek wae. Lirik Lagu Lusiana Malala Ora Tatu Tapi Jeru Di 2021 Lirik Lagu Penyanyi Lagu F G C Am. Chord gitar kowe lungo pas aku sayang2e. Tanpo welas kowe lungo mbiyen kae.

Kowe nggawe loro ati Bm D A Bm Piye kabarmu sayang opo kowe eling aku G A D F Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne G A D A Bm Kowe ninggal aku pas sayang sayange G F Bm Lungamu ninggal tatu ning atiku. F G C Am Dm G C F G C Am Tanpo welas kowe lungo mbiyen kae Dm G C ra ono mesakne aku sitek wae F G ngabekti tresno anyarmu Em Am lalu kau tinggalkan aku Dm G Chord lagu kowe lungo pas aku sayang sayange tersakiti sendiri di malam itu F G C Am Kowe lungo pas aku sayang sayange Dm G C tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae F G aku ra ngerti salahku Em Am.

Intro G Asus2 Opo aku kurang sayang Fm Bm Tegane kowe ngilang Em Ninggalke roso A D Tresno dadi kenangan Instrumental D Fm Bm Am G Gm D Bm Em A D Verse 1 D AC Bm Asus2 Atiku kadung jeru karo kowe Em B Asus2 Tapi atimu malah berpaling ro liyane G Asus2 Opo aku.

Kowe ninggal aku pas aku sayang sayange. Chord Lagu Korban Janji – Nella Kharisma Guyon Waton Koe lungo pas aku sayang-sayange.

Bersanding dengan kekasih barumu. Berikut chord lagu Korban Janji – Nella KharismaGuyon Waton mudah dimainkan kunci gitar mulai dari C.

F G C Am F G C. Guyonwaton–link music officialhttpsyoutubeS0kaqFBoGqIcover music ozaki. Chord Gitar Chord Korban Janji – Guyon Waton Dimulai dari Kunci Gitar C. F G Em Am. Chord gitar Guyon Waton Korban Janji INTRO Eb Ab C Eb Ab C Eb Ab tanpo welas kowe lungo biyen kaeREFF C Eb Ab kowe lungo pas aku sayang sayange Selasa 22 Juni 2021 1956 Penulis. Raono mesakne aku sitek wae.

There is no strumming pattern for this song yet. C D G Tanpo welas kowe lungo biyen kae Em Am D G Ra ono mesakne aku sitik wae C D Ngaboti tresno anyarmu Bm Em Lalu kau tinggalkan aku Am D G Tersakiti sendiri di malam itu. F G C Am. C C seng tau ngancani. TRIBUN-VIDEOCOM – Berikut chord kunci gitar Guyon Waton Korban Janji.

C F opo iseh kelingan. Tersakiti sendiri di malam itu. Koe Lungo Pas Aku Sayang-sayange Berikut ini Chord Gitar Lagu Guyon Waton – Korban Janji. Susah senengmu Am nanging opo kenyataan Dm koe ngelarani ati iki. C D G Kowe lungo pas aku sayang sayange. Koe Lungo Pas Aku Sayang-SayangeTitle. Chord Korban Janji Guyon Chord lagu kowe lungo pas aku sayang sayange Intro C D G.

TRIBUNMANADOCOID – Berikut Chord dan Lirik Lagu Korban Janji – Guyon Waton Kunci Gitar Dasar C. Am Em F C. Kowe lungo pas aku sayang. Chord Gitar Lagu Guyon Waton – Korban Janji. G kabeh janji manismu C ora onobukti. Dm G kadung tak tutup atiku C C7 nggo liyane.

chord lagu kowe lungo pas aku sayang sayange

Create and get 5 IQ. Berikut chord kunci gitar Ditinggal Pas Sayang Sayange dari Safira Inema. F G C Am Tanpo welas kowe lungo mbiyen kae Dm G C ra ono mesakne aku sitek wae F G ngabekti tresno anyarmu Em Am lalu kau tinggalkan aku Dm G C tersakiti sendiri di malam itu.

Seng tak arep koe ra di sio-sio. Kowe lungo pas aku sayang sayange Dm G C tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae F G aku ra ngerti salahku Em Am dan kau campakkan diriku Dm G C bersanding dengan kekasih barumu Reff. Chord Gitar dan Lirik Lagu Korban Janji – Guyon Waton. Kowe lungo pas aku sayang sayange Dm G C tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae F G aku ra ngerti salahku Em Am dan kau campakkan diriku Dm G C bersanding dengan kekasih barumu.

Koe lungo pas aku sayang-sayange.

chord lagu kowe lungo pas aku sayang sayange

Capo di fret 1 Intro F G Am F G Am F G Em Am F G Am Am C loro rasane ati. Kowe nggawe tatu jeru ning atiku. F G Abot tak trimo C Am kanti ikhlas legowo Dm G sing tak arep kowe C ra disio-sio F G ben cukup mung aku. F G opo aku kurang sayang C G B Am tegane kowe ngilang Dm ninggalke roso G C tresno dadi kenangan. F G C yen lungamu.

Kunci Gitar Eny Sagita – Korban Janji GuyonWaton Intro. Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Pas Sayang Sayange – Happy Asmara. Udan bledek kang dadi saksiku. Intro Am Dm E Am. TRIBUNJATENGCOM – Chord kunci gitar Ditinggal Pas Sayang Sayange Safira Inema. Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae. Kunci Gitar Safira Inema – Ditinggal Pas Sayang Sayange. C E di larani. Lagu ini dirilis pada Juni 2020. F G C Am aku wes lilo. Chord Eny Sagita Korban Janji GuyonWaton – Intro. F G opo aku kurang sayang C G B Am tegane kowe ngilang Dm ninggalke roso G C tresno dadi kenangan.

F G Abot tak trimo C Am kanti ikhlas legowo Dm G sing tak arep kowe C ra disio-sio F G ben cukup mung aku. Chord Kunci Gitar Bukao Atimu Loro Ati Offcial. Kunci Gitar Safira Inema – LungoO.

F G C Am getun. G Am nganti ra biso lali Em G tresno tulus songko ati. Koe Lungo Pas Aku Sayang-sayange Jumat 9 Oktober 2020 2053 WIB. Tanpo welas koe lungo mbiyen kae. Lihat Semua Chord Happy Asmara. Capo di fret 2 Intro. Chord Kunci Gitar Dalan Liyane Hendra Kumbara Cover Woro Widowati Tribun Jateng Chord Gitar Lagu Korban Janji Guyon Waton Dari Kunci C Koe Lungo Pas Aku Sayang Sayange Tribunnews Com Mobile Korban Janji Guyon Waton Nathan Fingerstyle Guitar Cover Youtube Chord Kunci Ukulele Senar 4 Ditinggal Pas Sayang Sayange Safira Inema Loro Rasane Ati Tribun Solo Chord Gitar Kenangan Masa Kecilku Korban Perceraian Orang Tua Perceraian Kenangan Masa Kecil Kenangan Korban Janji Guyon Waton Nathan Fingerstyle Guitar Cover Youtube Lirik Dan Chord Kunci Gitar Korban Janji Guyon Waton Kowe Lungo Pas Aku Sayang Sayange Tribun Ternate Chord Kunci Gitar Ditinggal Pas Sayang Sayange Safira Inema Tribun Jateng Chord Gitar Dan Lirik Lagu D Masiv Natural Lirik Lagu Video Musik Musica Kategori wallpaper Tag chord, gitar, sayang2e Navigasi Tulisan Chord Korban Janji - Nella Kharisma (Intro) C D G.

C D G. C D G Tanpo welas kowe lungo biyen kae Em Am D G Ra ono mesakne aku sitik wae C D Ngaboti tresno anyarmu Bm Em Lalu kau tinggalkan aku Am D G Tersakiti sendiri di malam itu. C D G Kowe lungo pas aku sayang sayange Em Am D G Tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae C D Aku ra ngerti salahku Bm Em Dan kau campakkan diriku Am D G Bersanding dengan kekasih barumu.

(Chorus). C D Abot. tak trimo Bm Em kanti ikhlas legowo Am D G Sing tak arep kowe ra disio-sio C D Ben cukup mung aku Bm Em Korban janji manismu Am D G Udan bledek kang dadi saksiku. (Interlude) C D Bm Em Am D G C D Bm Em Am D G. C D G Kowe lungo pas aku sayang sayange Em Am D G Tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae C D Aku ra ngerti salahku Bm Em Dan kau campakkan diriku Am D G Bersanding dengan kekasih barumu.

(Chorus). C D Abot. tak trimo Bm Em kanti ikhlas legowo Am D G Sing tak arep kowe ra disio-sio C D Ben cukup mung aku Bm Em Korban janji manismu Am D G E Udan bledek kang dadi saksiku. (Chorus) (Overtone). D E Abot.

tak trimo C#m F#m kanti ikhlas legowo Bm E A Sing tak arep kowe ra disio-sio D E Ben cukup mung aku C#m F#m Korban janji manismu D E A Udan bledek kang dadi saksiku. Bm E F#m Udan bledek kang dadi saksiku. D E A A Udan bledek. kang dadi saksiku.
G sing raiso tak lalekke. Kunci chord lagu Ditinggal Pas Sayang Sayange – Kalia Siska feat. Chord Korban Janji Guyon Waton Chord Lagu Dan Lirik Facebook F G C Am Kowe lungo pas aku sayang sayange Dm G C tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae F G aku ra ngerti salahku Em Am dan kau campakkan diriku Dm G C bersanding dengan kekasih barumu.

Chord kowe lungo pas aku sayang sayange. Chord Kunci Ukulele Korban Janji – GuyonWaton Kowe Lungo Pas Aku Sayang Sayange Berikut chord ukulele senar 4 dan lirik lagu Korban Janji yang dipopulerkan GuyonWaton lengkap video tutorialnya. 136 views added to favorites chord lagu kowe lungo pas aku sayang sayange times. F G C Am Kowe lungo pas aku sayang sayange Dm G C tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae F G aku ra ngerti salahku Em Am dan kau campakkan diriku Dm Chord lagu kowe lungo pas aku sayang sayange C bersanding dengan kekasih barumu.

Kowe lungo pas aku sayang sayange Dm G C tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae F G aku ra ngerti salahku Em Am dan kau campakkan diriku Dm G C bersanding dengan kekasih barumu.

Last edit on Oct 21 2020.

chord lagu kowe lungo pas aku sayang sayange

SKA 86 chord Kunci Gitar Keyboard Ukulele dengan fitur transpose chord. F G Abot tak trimo C Am kanti ikhlas legowo Dm G sing tak arep kowe C ra disio-sio F G ben cukup mung aku.

F G Abot tak trimo C Am kanti ikhlas legowo Dm G sing tak arep kowe. Em Bm jane aku isih tresno karo kowe C pingine uripku D G nganti tuwek karo kowe Am nanging sayange kowe Em luwih milih arek kae Am wes sakmene wae D G ra perlu tak perjuangke.

Chord Korban Janji Guyon Waton Intro C D G. Kowe lungo pas aku sayang-sayange tanpo pamit kowe ngadoh. Chord Gitar Chord Korban Janji – Guyon Waton Dimulai dari Kunci Gitar C. Kowe ninggal aku pas aku sayang sayange Am Em F kowe nggawe tatu jeru ning atiku. Chorus Am C tatu neng atiku loro rasane Dm C nganti koyo diiris iris rasane Dm C mergo naliko aku sayang sayange Em kowe mutus tresno cukup sak mene Am C keronto ronto ati rasane Dm C koyo ra biso tak ibaratake Dm C among mergo masalah sing sepele Em Am kowe nduwe tresno.

Ditinggal Pas Sayang Sayange chords. Iseh tresno karo kowe. Kunci Gitar GuyonWaton – Korban Janji. Chord Lagu Korban Janji – Nella Kharisma Guyon Waton Koe lungo pas aku sayang-sayange. Eb Ab Db Gb Bb Eb. Koe Lungo Pas Aku Sayang-sayange Simak chord Korban Janji yang dibawakan oleh grup musik Guyon Waton dimulai dari kunci. Berikut chord lagu Korban Janji – Nella KharismaGuyon Waton mudah dimainkan kunci gitar mulai dari C.

C D G Tanpo welas kowe lungo biyen kae Em Am D G Ra ono mesakne aku sitik wae C D Ngaboti tresno anyarmu Bm Em Lalu kau tinggalkan aku Am D G Tersakiti sendiri di malam itu. Lirik Lagu GuyonWaton – Korban Janji di bawah ini adalah koleksi lirik lagu terbaru 2018 dari blog LIRIK TERBARU 29Bila anda ingin mendapatkan lagu Koe Lungo Pas Aku Sayang Sayange silahkan membeli melalui media digital pembelian musik.

Kowe lungo pas aku sayang sayange Dm G C tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae F G aku ra ngerti salahku Em Am dan kau campakkan diriku Dm G C bersanding dengan kekasih barumu. Jika menginginkan lagu dan kunci gitar di blog ini tidak disediakan. F G Abot tak trimo C Am kanti ikhlas legowo Dm G sing tak arep kowe. Rabu 29 Januari 2020 1816. Em Bm kowe ninggal aku C G pas aku sayang sayange Em Bm C kowe nggawe tatu jeru ning atiku D sing ra iso tak lalekke.

Chord Eny Sagita Korban Janji GuyonWaton – Intro. C Am pas sayang sayange F Em Am lungamu ninggal. Chorus Am Em jane aku. Kowe lungo pas aku sayang-sayange tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku bersanding dengan kekasih barumu. Abot tak trimo lan ikhlas legowo sing tak karep kowe ra disiyo-siyo ben cukup mung aku korban janji manismu udan bledek kang dadi saksiku. F G Abot tak trimo C Am kanti ikhlas legowo Dm G sing tak arep kowe C ra disio-sio.

C Chord lagu kowe lungo pas aku sayang sayange G Tanpo welas kowe lungo biyen kae Em Am D G Ra ono mesakne aku sitik wae C D Ngaboti tresno anyarmu Bm Em Lalu kau tinggalkan aku Am D G Tersakiti sendiri di malam itu.

C D G Kowe lungo pas aku sayang sayange Em Am D G Tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae C D. F G C Am Dm G C F G C Am Tanpo welas kowe lungo mbiyen kae Dm G C ra ono mesakne chord lagu kowe lungo pas aku sayang sayange sitek wae F G ngabekti tresno anyarmu Em Am lalu kau tinggalkan aku Dm G C tersakiti sendiri di malam itu F G C Am Kowe lungo pas aku sayang sayange Dm G C tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae F G aku ra ngerti salahku Em Am.

C D G. Chord kunci gitar Pas Sayang Sayange Happy AsmaraChord kunci gitar Pas Sayang Sayange Happy Asmara ini sangat mudah dimainkan. F G Abot tak trimo C Am kanti ikhlas legowo Dm G sing tak arep kowe C ra disio-sio F G ben cukup mung aku. F G Abot tak trimo C Am kanti ikhlas legowo Dm G sing tak arep kowe C ra disio-sio F G ben cukup mung aku. Intro C D G.

Jangan Lupa Subscribe dan aktifkan loncengnya supaya tidak ketinggalan video video lainnya bersama gavin ya teman teman shorts storywa cinta. Author Susila_king pro 2298. Kowe lungo pas aku sayang sayange Dm G C tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae F G aku ra ngerti salahku Em Chord lagu kowe lungo pas aku sayang sayange dan kau campakkan diriku Dm G C bersanding dengan kekasih barumu Reff.

Kowe lungo pas aku sayang sayange Dm G C tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae F G aku ra ngerti salahku Em Am dan kau campakkan diriku Dm G C bersanding dengan kekasih barumu Reff. C D G Kowe lungo pas aku sayang sayange. Chord Gitar Lagu Korban Janji Guyon Waton Dari Kunci C Koe Lungo Pas Aku Sayang Sayange Tribunnews Com Mobile Chord Korban Janji Guyon Waton Chord Lagu Dan Lirik Facebook Chord Gitar Kenangan Masa Kecilku Korban Perceraian Orang Tua Perceraian Kenangan Masa Kecil Kenangan Chord Gitar Dan Lirik Lagu Cincin Kaweng Isty Lirik Lagu Lagu Lirik Chord Lagu Nella Kharisma Korban Janji Terbaru Update Data Pendidikan Update Korban Janji Acoustic Cover Chord Kunci Gitar Mudah Cover By Easychord Youtube Cord Gitar Photos Facebook Chord Piye Kabarmu Sayang Opo Kowe Eling Aku Ditinggal Pas Sayang Sayange Safira Inema Tribunnews Com Mobile Lirik Dan Chord Kunci Gitar Korban Janji Guyon Waton Kowe Lungo Pas Aku Sayang Sayange Tribun Ternate Kategori wallpaper Tag chord, kowe, lungo Navigasi Tulisan TRIBUNSOLO.COM - Berikut chord kunci gitar dan lirik lagu Korban Janji yang dipopulerkan grup Guyon Waton.

Chord Korban Janji, Guyon Waton (Intro) C D G. C D G. C D G Tanpo welas kowe lungo biyen kae Em Am D G Ra ono mesakne aku sitik wae C D Ngaboti tresno anyarmu Bm Em Lalu kau tinggalkan aku Am D G Tersakiti sendiri di malam itu. C D G Kowe lungo pas aku sayang sayange Em Am D G Tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae C D Aku ra ngerti salahku Bm Em Dan kau campakkan diriku Am D G Bersanding dengan kekasih barumu.

(Chorus). C D Abot. tak trimo Bm Em kanti ikhlas legowo Am D G Sing tak arep kowe ra disio-sio C D Ben cukup mung aku Bm Em Korban janji manismu Am D G Udan bledek kang dadi saksiku. (Interlude) C D Bm Em Am D G C D Bm Em Am D G. C D G Kowe lungo pas aku sayang sayange Em Am D G Tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae C D Aku ra ngerti salahku Bm Em Dan kau campakkan diriku Am D G Bersanding dengan kekasih barumu. (Chorus). C D Abot. tak trimo Bm Em kanti ikhlas legowo Am D G Sing tak arep kowe ra disio-sio C D Ben cukup mung aku Bm Em Korban janji manismu Am D G E Udan bledek kang dadi saksiku.

(Chorus) (Overtone). D E Abot. tak trimo C#m F#m kanti ikhlas legowo Bm E A Sing tak arep kowe ra disio-sio D E Ben cukup mung aku C#m F#m Korban janji manismu D E A Udan bledek kang dadi saksiku. Bm E F#m Udan bledek kang dadi saksiku. D E A A Udan bledek.

kang dadi saksiku. • Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Ngampet Tresno Derradru, Aku Ming Iso Nyawang, Ora Iso Nduweni. • Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Korban Cerai Wong Tuwo ILUX ID, Ojo Nyawang Aku Elingo Anakmu • Chord Kunci Gitar dan Lirik Mundur Alon Alon Versi Ilux ID, Aku Ngalah Dudu Mergo Aku Wes Ra Sayang (*)
Transpose: Auto Scroll Light Mode Dark Mode Intro : F . G . C . Am . Dm . G . C .

chord lagu kowe lungo pas aku sayang sayange

F G C Am Tanpo welas kowe lungo mbiyen kae Dm G C ra ono mesakne aku sitek wae F G ngabekti tresno anyarmu Em Am lalu kau tinggalkan aku Dm G C tersakiti sendiri di malam itu. *) F G C Am Kowe lungo pas aku sayang sayange Dm G C tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae F G aku ra ngerti salahku Em Am dan kau campakkan diriku Dm G C bersanding dengan kekasih barumu.

Reff : F G Abot tak trimo C Am kanti ikhlas legowo Dm G sing tak arep kowe C ra disio-sio. F G ben cukup mung aku Em Am korban janji manismu Dm G udan bledek kang dadi C saksiku. Musik: F G Em Am Dm G C . F G Em Am Dm G C . *) F G C Am Kowe lungo pas aku sayang sayange Dm G C tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae F G aku ra ngerti salahku Em Am dan kau campakkan diriku Dm G C bersanding dengan kekasih barumu. Reff : F G Abot tak trimo C Am kanti ikhlas legowo Dm G sing tak arep kowe C ra disio-sio.

F G ben cukup mung aku Em Am korban janji manismu Dm G udan bledek kang dadi C saksiku. Musik: F G Em Am Dm G C . F G Em Am Dm G C .

chord lagu kowe lungo pas aku sayang sayange

*) F G C Am Kowe lungo pas aku sayang sayange Dm G C tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae F G aku ra ngerti salahku Em Am dan kau campakkan diriku Dm G C bersanding dengan kekasih barumu. Reff : F G Abot tak trimo C Am kanti ikhlas legowo Dm G sing tak arep kowe C ra disio-sio. F G ben cukup mung aku Em Am korban janji manismu Dm G udan bledek kang dadi C A saksiku.

uuu. Reff : [Overtune] G A Abot tak trimo D Bm kanti ikhlas legowo Em A sing tak arep kowe D ra disio-sio. G A ben cukup mung aku F#m Bm korban janji manismu Em A udan bledek kang dadi D saksiku. Em A udan bledek kang dadi D chord lagu kowe lungo pas aku sayang sayange.

Em A udan bledek kang dadi D saksiku. Chord Kunci Gitar Terkait: • Eny Sagita Feat. Paijo Londo - Ora Sido Rabi • GuyonWaton - Sebatas Teman • Eny Sagita - Kangen Tanggapan • Eny Sagita - Lorone Ati (New Scorpio) • GuyonWaton - Lungaku • GuyonWaton - Kelangan • PAMER BOJO - GuyonWaton Cover (Cipt. Didi Kempot) • Mantan Bojo - Dangdut Eny Sagita • Eny Sagita - Tak Lali Lali • Agung Pradanta - Kependem Tresno (Guyon Waton) • Eny Sagita - Sewates Kerjo • Eny Sagita - Selawase • Guyon Waton - Karma • Sandal Jepit - Eny Sagita (Koplo) • GuyonWaton - Kok Iso Yo?

• Eny Sagita - Becik Ketitik Olo Ketoro • Ngamen 14 - Eny Sagita (OM Sagita) • Guyon Waton - Nelongso Atiku • Ngamen chord lagu kowe lungo pas aku sayang sayange - Eny Sagita • LAY LAY LAY JOKER - Eny Sagita (Versi JANDHUT) Lihat semua : • Chord Eny Sagita • Chord GuyonWaton
(Intro) C D G. C D G. C D G Tanpo welas kowe lungo biyen kae Em Am D G Ra ono mesakne aku sitik wae C D Ngaboti tresno anyarmu Bm Em Lalu kau tinggalkan aku Am D G Tersakiti sendiri di malam itu.

C D G Kowe lungo pas aku sayang sayange Em Am D G Tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae C D Aku ra ngerti salahku Bm Em Dan kau campakkan diriku Am D G Bersanding dengan kekasih barumu. (Chorus) C D Abot. tak trimo Bm Em kanti ikhlas legowo Am D G Sing tak arep kowe ra disio-sio C D Ben cukup mung aku Bm Em Korban janji manismu Am D G Udan bledek kang dadi saksiku (Interlude) C D Bm Em Am D G C D Bm Em Am D G C D G Kowe lungo pas aku sayang sayange Em Am D G Tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae C D Aku ra ngerti salahku Bm Em Dan kau campakkan diriku Am D G Bersanding dengan kekasih barumu.

(Chorus) C D Abot. tak trimo Bm Em kanti ikhlas legowo Am D G Sing tak arep kowe ra disio-sio C D Ben cukup mung aku Bm Em Korban janji manismu Am D G E Udan bledek kang dadi saksiku.

(Chorus) (Overtone) D E Abot. tak trimo C#m F#m kanti ikhlas legowo Bm E A Sing tak arep kowe ra disio-sio D E Ben cukup mung aku C#m F#m Korban janji manismu D E A Udan bledek kang dadi saksiku. Bm E F#m Udan bledek kang dadi saksiku. D E A A Udan bledek. kang dadi saksiku. Chord Kunci Gitar lainnya: • GuyonWaton - Perlahan • OmWawes X Guyonwaton X Klenik Genk X Ngatmombilung - Merangkai Kisah • Denny Caknan feat.

Guyon Waton - Widodari • GuyonWaton Official - Kelangan • GuyonWaton Official - Pisah • Kependem Tresno - GuyonWaton Cover (Ciptaan Agung Pradanta) • GuyonWaton - Tibo Mburi (Cover Ndarboy Genk) • Om Wawes X GuyonWaton - Penak Konco • GuyonWaton Official - Kok Iso Yo?

• GuyonWaton - Sebatas Teman • GuyonWaton - Ora Masalah • Menepi - NgatmoMbilung (GuyonWaton Cover) • Pamer Bojo - GuyonWaton Cover ( Ciptaan Didi Kempot ) • GuyonWaton - Takkan Kembali • Nella Kharisma - Kependem Tresno (Versi GuyonWaton) Lihat Semua : • Chord GuyonWaton • Anji - Bukan Lelaki Sempurna • Vanny Vabiola feat.

Decky Ryan - Aku Percaya • Chord Tipe-X - X-Friends • Chord Andra And The Backbone - Perih • Siti Badriah - Nasib Orang Miskin • My Chemical Romance - Welcome To The Black Parade • Via Vallen - Sepuro • Chord Juliette - Hitam Putih • Vagetoz - Ampunilah Kami • Nella Kharisma - Kini Kusadari* F G C Am Kowe lungo pas aku sayang sayange Dm G C tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae F G aku ra ngerti salahku Em Am dan kau campakkan diriku Dm G C bersanding dengan kekasih barumu Reff : F G Abot tak trimo C Am kanti ikhlas legowo Dm G sing tak arep kowe C ra disio-sio F G ben cukup mung aku Em Am korban janji manismu Dm G udan bledek kang dadi C saksiku Song: F G Em Am Dm G C F G Em Am Dm G C * F G C Am Kowe lungo pas aku sayang sayange Dm G C tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae F G aku ra ngerti salahku Em Am dan kau campakkan diriku Dm G C bersanding dengan kekasih barumu Reff : F G Abot tak trimo C Am kanti ikhlas legowo Dm G sing tak arep kowe C ra disio-sio F G ben cukup mung aku Em Am korban janji manismu Dm G udan bledek kang dadi C saksiku Song: F G Em Am Dm G C F G Em Am Dm G C * F G C Am Kowe lungo pas aku sayang sayange Dm G C tanpo pamit kowe ngadoh ngono wae F G aku ra ngerti salahku Em Am dan kau campakkan diriku Dm G C bersanding dengan kekasih barumu Reff : F G Abot tak trimo C Am kanti ikhlas legowo Dm G sing tak arep kowe C ra disio-sio F G ben cukup mung aku Em Am korban janji manismu Dm G udan bledek kang dadi C A saksiku uuu Reff : Overtune G A Abot tak trimo D Bm kanti ikhlas legowo Em A sing tak arep kowe D ra disio-sio G A ben cukup mung aku F#m Bm korban janji manismu Em A udan bledek kang dadi D saksiku Em A udan bledek kang dadi D saksiku uuu Em A udan bledek kang dadi D saksiku
Capo ♪ fret 1 Intro : F G Am .

F G Am . F G Em Am F G Am . Am C Loro rasane ati. G Am nganti ra biso lali. F G tresno tulus songko ati C E di larani. F G kowe janji tresno. C Am tulus songko ati. F nyatane kowe. Em Am nggawe. loro ati…. Am C Piye kabarmu sayang. G Am opo kowe eling aku. F G mbiyen sing mbok tinggal tanpo. C E mesakne. F G kowe ninggal aku. C Am pas sayang sayange. F lungamu ninggal.

Em Am tatu. neng atiku…. Reff : Am C Tatu neng atiku loro rasane.

chord lagu kowe lungo pas aku sayang sayange

Dm C nganti koyo di iris iris rasane. Dm C mergo naliko aku sayang sayange. Em Em kowe mutus tresno cukup sak mene…. Am C Keronto ronto ati rasane. Dm C koyo ra biso tak ibaratake. Dm C among mergo masalah sing sepele. Em Em Am kowe nduwe tresno liyane…. Musik : Am Em Dm Em Am Em Dm G . F G Em Am F G Am . Am C Loro rasane ati. G Am nganti ra biso lali. F G tresno tulus songko ati C E di larani. F G kowe janji tresno.

C Am tulus songko ati. F nyatane kowe. Em Am nggawe. loro ati…. Am C Piye kabarmu sayang. G Am opo kowe eling aku. F G mbiyen sing mbok tinggal tanpo. C E mesakne. F G kowe ninggal aku. C Am pas sayang sayange. F lungamu ninggal. Em Am tatu. neng atiku…. Reff : Am C Tatu neng atiku loro rasane. Dm C nganti koyo di iris iris rasane.

Dm C mergo naliko aku sayang sayange. Em Em kowe mutus tresno cukup sak mene…. Am C Keronto ronto ati rasane. Dm C koyo ra biso tak ibaratake. Dm C among mergo masalah sing sepele. Em Em Am kowe nduwe tresno liyane…. Outro : Am Em Dm C Am Em Dm G . Am -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : F# G# A#m . F# G# A#m . F# G# Fm A#m F# G# A#m . A#m C# Loro rasane ati. G# A#m nganti ra biso lali. F# G# tresno tulus songko ati C# F di larani.

chord lagu kowe lungo pas aku sayang sayange

F# G# kowe janji tresno. C# A#m tulus songko ati. F# nyatane kowe. Fm A#m nggawe. loro ati…. A#m C# Piye kabarmu sayang.

G# A#m opo kowe eling aku. F# G# mbiyen sing mbok tinggal tanpo. C# F mesakne. F# G# kowe ninggal aku. C# A#m pas sayang sayange.

F# lungamu ninggal. Fm A#m tatu. neng atiku…. Reff : A#m C# Tatu neng atiku loro rasane. D#m C# nganti koyo di iris iris rasane. D#m C# mergo naliko aku sayang sayange. Fm Fm kowe mutus tresno cukup sak mene…. A#m C# Keronto ronto ati rasane. D#m C# koyo ra biso tak ibaratake. D#m C# among mergo masalah sing sepele. Fm Fm A#m kowe nduwe tresno liyane….

Musik : A#m Fm D#m Fm A#m Fm D#m G# . F# G# Fm A#m F# G# A#m . A#m C# Loro rasane ati. G# A#m nganti ra biso lali.

chord lagu kowe lungo pas aku sayang sayange

F# G# tresno tulus songko ati C# F di larani. F# G# kowe janji tresno. C# A#m tulus songko ati. F# nyatane kowe. Fm A#m nggawe. loro ati…. A#m C# Piye kabarmu sayang. G# A#m opo kowe eling aku. F# G# mbiyen sing mbok tinggal tanpo. C# F mesakne. F# G# kowe ninggal aku. C# A#m pas sayang sayange. F# lungamu ninggal. Fm A#m tatu.

chord lagu kowe lungo pas aku sayang sayange

neng atiku…. Reff : A#m C# Tatu neng atiku loro rasane. D#m C# nganti koyo di iris iris rasane. D#m C# mergo naliko aku sayang sayange. Fm Fm kowe mutus tresno cukup sak mene…. A#m C# Keronto ronto ati rasane. D#m C# koyo ra biso tak ibaratake. D#m C# among mergo masalah sing sepele. Fm Fm A#m kowe nduwe tresno liyane…. Outro : A#m Fm D#m C# A#m Fm D#m G# . A#m Chord Kunci Gitar Terkait: • Safira inema - Kangen Kamu Banget • Safira Inema - Terkatung Katung • Safira Inema - Wes Suwe • Safira Inema - Seni Menyakiti Hati • Safira Inema - Nutupi Laraku • Safira Inema - Ndasku Mumet Ndasmu Piye • Safira Inema - Dolanan Ati • Safira Inema - Menggok Haluan • Safira Inema - Rindu Kau Sakiti • Safira Inema - Kangen Sliromu • Safira Inema - Nafas Hidupku • Safira Inema - Tembus Jroning Ati • Safira Inema - Perih • Safira Inema - Tresno Liyane • Safira Inema - Gorengan (Aku Moh Pisah) • Safira Inema - Tresno Kepalang • Safira Inema - Dianggep Apa • Safira Inema - Ojo Sak Penakmu Dewe • Safira Inema - Kecewa • Safira Inema - Piye Kabarmu Sayang Lihat semua : • Chord Safira Inema
Transpose: Auto Scroll Light Mode Dark Mode Intro : F .

G . Bm E Am . Dm . G . C - F C C D dulu aku terluka. G C saat kau tinggalkanku. Am Dm masih segar ingatku D G air mata untukmu. C D sekarang ku berbeda. G C aku setegar karang.

chord lagu kowe lungo pas aku sayang sayange

F Em Am tak apa salah cinta. Dm G C agar kubelajar. Reff : Dm - Em - F G te-ri-ma kasih masa lalu. Em Am kamu ajarku bahagia. Dm juga mengajarkan. G C Dm Em luka yang tak terlu.pa.kan. Gm - C F G ka-mu membuatku berbeda. Bm E Am bahagia bukan karnamu. Dm G ( F ) tapi karena. aku sayang aku. Int. F G Em Am Dm . G . C D sekarang ku berbeda. G C C - G/B aku setegar karang. F Em Am tak apa salah cinta. Dm G C - Gm agar kubelajar. Reff : C - G - F G te-ri-ma kasih masa lalu. Em Am kamu ajarku bahagia.

Dm juga mengajarkan. G C Dm Em luka yang tak terlu.pa.kan. Gm - C F G ka-mu membuatku berbeda. Bm E Am bahagia bukan karnamu. Dm G ( F ) tapi karena. aku sayang aku. Musik : F . G . Em G Dm Reff end: Dm - G - F G te-ri-ma kasih masa lalu.

Em Am kamu ajarku bahagia. Dm juga mengajarkan. F C Dm Em luka yang tak terlu.pa.kan. Gm - C F G ka-mu membuatku berbeda. Bm E Am bahagia bukan karnamu. Dm G C tapi karena. aku sayang aku. Dm F G C terima kasih masa lalu. Catatan : -Chord sudah dimudahkan -Change intro's Csus4 = F ---------------- ===ORIGINAL VERSION=== ---------------- Intro : E .

F# . A#m D# G#m . C#m . F# . B - Bsus4 B B C# dulu aku terluka. F# B saat kau tinggalkanku. G#m C#m masih segar ingatku C# F# air mata untukmu.

B C# sekarang ku berbeda. F# B aku setegar karang.

chord lagu kowe lungo pas aku sayang sayange

E D#m G#m tak apa salah cinta. C#m F# B agar kubelajar. Reff : C#m - B/D# - E F# te-ri -ma kasih masa lalu. D#m G#m kamu ajarku bahagia. C#m juga mengajarkan. F# B C#m B/D# luka yang tak terlu.pa.kan. F#m - B E F# ka-mu membuatku berbeda.

chord lagu kowe lungo pas aku sayang sayange

A#m D# G#m bahagia bukan karnamu. C#m F# ( E ) tapi karena. aku sayang aku. Int. E F# D#m G#m C#m . F# . B C# sekarang ku berbeda. F# B B - F#/A# aku setegar karang. E D#m G#m tak apa salah cinta. C#m F# B - F#m agar kubelajar. Reff : B - F# - E F# te-ri-ma kasih masa lalu. D#m G#m kamu ajarku bahagia. C#m juga mengajarkan. F# B C#m B/D# luka yang tak terlu.pa.kan. F#m - B E F# ka-mu membuatku berbeda. A#m D# G#m bahagia bukan karnamu.

C#m F# ( E ) tapi karena. aku sayang aku. Musik : E . F# . D#m F# C#m Reff end: C#m - F# - E F# te-ri-ma kasih masa lalu. D#m G#m kamu ajarku bahagia. C#m juga mengajarkan.

E B C#m B/D# luka yang tak terlu.pa.kan. F#m - B E F# ka-mu membuatku berbeda. A#m D# G#m bahagia bukan karnamu. C#m F# B tapi karena. aku sayang aku. C#m E F# B terima kasih masa lalu.

GuyonWaton Official - Korban Janji (Official Music Video)




2022 www.videocon.com